Stargate, Sia, Pink a jejich past na fanoušky jménem "Waterfall"

13.03.2017 16:18 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

"Kdo že? Cože?" říká si teď nejspíše leckterý fanoušek zpěvaček Sii a Pink. Pokud jste totiž ještě nikdy jméno Stargate, se kterým se tyto slavné dámy rozhodly spojit síly, neslyšeli, nejste v tom sami. Producentské duo z Norska má sice za dvacetiletou kariéru na kontě nejeden hit (za všechny zmiňme například "Diamonds" Rihanny nebo "Firework" Katy Perry), až nyní se ale rozhodlo zkusit své štěstí jako interpreti. Když však máte takové resumé a na svůj singl si pozvete dvě světové megastar, očekávání budou zákonitě dost vysoká. V případě "Waterfall" zřejmě tak vysoká, že to všichni vzdali předem.

Stargate poskytli nenápaditou produkci, Sia svůj typicky siovský text a Pink nějaký ten vokál. Přidejte k tomu mixování, za které by se styděl i začínající amatér, a máte zářný příklad skládanky poslepované z toho, co zrovna komu zbylo ve studiu. Výsledný produkt tak bohužel zní jako nepovedený bratříček hitu "Lean On" a laciná snaha nalákat fanoušky tím, že jim předhodíme slavná jména.

Nebudeme Stargate ihned nadobro odepisovat, ale pokud bude i nějaké příště, doufáme, že se povede lépe. Zatím je to slabých 5/10.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY