V pondělí ráno se rozezní v metru pravé chicagské blues

20.10.2002 18:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sharon Lewis, Lucerna Music Bar, 18.10.2002
© Hynek Just
Zpěvačka Sharon "Texas Fire" Lewis se rozhodla podpořit ochromené metro v Praze a zazpívat ve znovuotevřené stanici Florenc, která byla při letošních povodních zaplavena jako první.

Jan Kořínek se svou kapelou GROOVE zve do České republiky špičkové bluesmany z kolébky blues - Ameriky. Tentokrát si pozval zpěvačku Sharon Lewis, o které odborníci tvrdí, že je favoritkou chicagské bluesové scény. Turné, které budou s Janem Kořínkem a kapelou Groove absolvovat, bude čítat deset vystoupení u nás a v Polsku. Chicagské blues se bude rozléhat také v pondělí 21.10. v pražském metru v nově otevřené stanici Florenc trasy C, kde Sharon "Texas Fire" Lewis s kapelou vystoupí mezi 7. a 9. hodinou ranní, aby přispěla k obnovení provozu metra po letošních ničivých záplavách a aby upozornila na to, že i přes to, že stanice ještě nebude po finálních kosmetických úpravách, je cestování metrem bezpečné, pohodlné a může být i příjemné.

Další vystoupení se budou konat 21.10. v Brně., 23. vystoupí v Moravské Třebové, 24. v polské Poznani, 25. v Třebíči, 26. v Mladé Boleslavi a turné pak zakončí 29. ve Varšavě v Polsku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY