Frontman Behemoth představuje svůj nový projekt skladbou "My Church Is Black"

19.01.2017 08:23 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Už nějakou dobu se v kuloárech šeptá o tom, že nový projekt Nergala, frontmana polských metalistů Behemoth, bude hodně odlišný od toho, na co jsou fanoušci zvyklí. Před časem bylo oznámeno jméno projektu - Me And That Man - a Adam Darski se, alespoň podle prvního singlu, pouští do vod temného country. Pověsti tedy nelhaly.

Skladba "My Church Is Black" přináší ostré kytary ve středním tempu a uhrančivý, čistý vokál, u kterého si nelze nevzpomenout na Marka Lanegana nebo Nicka Cavea. Charismatický zpěvákův projev neztrácí ani mimo metalové mantinely na síle. Atmosférou skladby Me And That Man připomínají australské třeba dark country folkaře Graveyard Train.

Me And That Man tvoří kromě Darskiho také britsko-polský muzikant John Porter, který přispěl kytarou a doprovodnými vokály. Skladba "My Church Is Black" je první vlaštovkou z debutu projektu, který by měl vyjít v 24. března 2017. Nazvali jej "Song Of Love and Death".

Kapela ke skladbě představila už také videoklip. Ten je však určen pouze pro starší a pokročilé (tedy nic pro dětičky) a je podobně temný jako sama skladba. Píseň rozšiřuje o dlouhou, recitovanou úvodní pasáž a bere nás do nočního klubu, plného spoře oděných tanečnic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY