Taylor Swift a Zayn nahráli duet pro "Padesát odstínů temnoty"

11.12.2016 09:28 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Konec roku se neúprosně blíží a všichni fanoušci už byli smířeni s tím, že letos je žádná nová hudba od Taylor Swift nečeká. Zpěvačka ale jejich prosby vyslyšela a bez jakéhokoli varování překvapila novinkou "I Don't Wanna Live Forever", kterou zpívá společně s dalším hvězdným umělcem - ZAYNEM.

Duet byl nahrán jako součást soundtracku na podporu nového filmu "Padesát odstínů temnoty", který přijde od kin v únoru příštího roku. R'n'b skladba, která je plná emocí, byla produkována Jackem Antonoffem. Na Twitteru napsal, že tvorba trvala necelý týden, přičemž Zayn se osobně ani nahrávání neúčastnil. Píseň popisuje zamilovaný pár, který bez sebe nedokáže žít. "Nechci žít navždy, protože vím, že budu žít zbytečně," zpívá v první části refrénu zpěvák, později se k němu přidává i Taylor, která se částečně podílela na textu skladby.

Dvojice track nahrála k filmu, který je pokračováním snímku "Padesát odstínů šedi" z roku 2015. K tomu vyšel vynikající soundtrack, jenž zahrnoval skladby třeba od Beyoncé či The Weeknda. Tvůrci určitě neudělali chybu, když se letos rozhodli sáhnout po této dvojce..

Swift vydala své poslední album "1989" před dvěma lety; natočila několik klipů, přebrala všelijaká ocenění, a dokonce se vydala na světové turné. Pak se rozhodla dopřát si pauzu. Letos jste tedy o autorce megahitu "Blank Space" mohli slyšet pouze z bulvárních deníků. Zayn se po odchodu z "One Direction" vydal na sólovou kariéru. V březnu 2016 vydal úspěšné debutové album "Mind of Mine", ze kterého prorazil hit "Pillowtalk". Avšak v zápětí začal bojovat s depresí a stáhl se rovněž do ústraní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY