Nové desky pro 48. týden

05.12.2016 12:48 - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tématem tohoto týdne bude především nové studiové album The Rolling Stones, které bude ještě doplňovat John Legend. Jim se pak budou snažit alespoň sekundovat Susan Boyle, Måns Zelmerlöw, Early Spring Horses, Natalie Dessay a s EP The Last Shadow Puppets. Tipem týdne je zvláštní countryman Kane Brown. Pro tvrdší nátury je tu EP Lamb Of God nebo živák Uliho Jon Rotha.
Pokud se v pondělí 5. prosince vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Rolling Stones - Blue & Lonesome (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues

Rolling Stones - Blue & Lonesome
Jen dva týdny po koncertním filmu "Havana Moon" se The Rolling Stones vracejí s ještě podstatnějším počinem "Blue & Lonesome", který je prvním studiovým album po vice než deseti letech. Je zároveň návratem skupiny k jejím kořenům a vášni pro blues. Nahrávalo se pouhé tři dny loni v prosinci v British Grove Studios v Západním Londýně, jen malý kus cesty od Richmondu a Eel Pie Island, kde Stones začínali jako mladá bluesová kapela hrající po hospodách a klubech. Kapela vše nahrávala naživo bez overdubbingu a trojici i tentokrát doplnili jejich dlouholetí spoluhráči, baskytarista Darryl Jones a klávesisté Chuck Leavell a Matt Clifford. Ve dvou z dvanácti skladeb si navíc zahrál Eric Clapton, který shodou okolností ve vedlejším studiu nahrával své vlastní album. Náplní ovšem nejsou vlastní skladby, ale coveverze bluesových klasiků Jimmyho Reeda, Willieho Dixona, Eddieho Taylora, Little Waltera a Howlin’ Wolfa. Album produkoval Don Was, který k tomu dodává: "Tohle album je zjevným důkazem čistoty jejich lásky k hudbě a jejímu skládání a blues je pro Stones zdrojem všeho, co dělají." Album vyjde pochopitelně i na vinylu a ve speciální deluxe edici. Prvním singlem se stala "Hate To See You Go" původně od Little Waltera.


John Legend - Darkness And Light (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: R&B / soul

John Legend - Darkness And Light
Tři roky po vydání alba "Love In The Future" s veleúspěšným singlem "All Of Me" se vrací John Legend. Návrat dostal jméno "Darkness And Light" a americký zpěvák a skladatel tentokrát výrazně změnil způsob tvorby. Oproti předchůdci je podepsaný pod všemi dvanácti songy s výpomocí lidí, kteří se pak podíleli i na jejich vzniku ve studiu. Těmi jsou například i hosté Chance The Rapper, zpěvačka a kytaristka Alabama Shakes Brittany Howard a americký zpěvák Miguel. K nim se pak připojila například i v poslední době velmi vytížená Julia Michaels, která spolupracuje s Selenou Gomez a Gwen Stefani. Legend navíc výrazně omezil producentský tým, v němž jsou pouze Blake Mills (Alabama Shakes, Fiona Apple), John Ryan (One Direction) a Greg Kusrtin (Kelly Clarkson, Sia). Jak se toto všechno podepsalo na výsledném zvuku a stylu, zjistíte z prvních ukázek na zpěvákově VEVU.


Susan Boyle - A Wonderful World (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: operní pop

Susan Boyle - A Wonderful World
Od roku 2009 až do předloňska platilo, že předvánoční čas přinesl i nové album Susan Boyle. Vloni se ale fanoušci novinky nedočkali, skotská zpěvačka si totiž vzala na jeden rok volno, aby se věnovala rodině a přátelům. Nyní je ale zpět s novinkou "A Wonderful World", pro kterou nachystala deset písní. Všechny jsou převzaté a vedle titulní skladby mezi nimi najdete například i Madonninu "Like A Virgin", "Angels" Robbieho Williamse, McCartneyho "Mull Of Kintyre", "Always On My Mind", kterou proslavil Elvis Presley, a také dva duety. Jeden je virtuální s Nat King Colem a ten druhý opravdový s Michaelem Boltonem. Ukázky nejen těchto songů najdete na stránkách Amazonu.


Tip týdne

Kane Brown - Kane Brown (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Kane Brown - Kane Brown
Když se podíváte na vzhled debutanta tohoto týdne, asi byste hádali, že se budeme bavit o stylech jako je hip hop, r'n'b případně pop. Chyba lávky! Kane Brown totiž hraje čistokrevnou country. Na hudební scénu zkoušel prorazit prostřednictvím American Idol a X Factoru, ale když jediným výsledkem bylo, že ho produkce chtěla nastrkat do boy bandu, rozhodl se pro vlastní cestu. Zprvu se zviditelnil coververzemi písniček Alana Jacksona, či Brantley Gilberta. Následovalo debutové EP financované přes Kickstarter a když si ho jako support pro turné vybrali Florida Georgia Line, přišla i nahrávací smlouva se Sony Music. Jejím důsledkem je eponymní debut s celkem jedenácti písničkami, z nichž většinu uslyšíte na americkém Amazonu.


Early Spring Horses - What The Wood Whispers To Itself (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Early Spring Horses - What The Wood Whispers To Itself
Pokud máte rádi hudbu Steva Reicha, Björk, Bat For Lashes, nebo třeba Sigur Ros, měli byste u jména Early Spring Horses minimálně zpozornit. Za tímto názvem se ukrývá švédský muzikant Vincent Stockholm, který do této doby skládal pro jiné muzikanty. Nyní se pustil do svojí vlastní tvorby a výsledkem je debut "What The Wood Whispers To Itself" a na něm devět kompozic, pro které čerpal inspiraci v lesích. Pro hudební základ využil především piano, u nějž experimentuje s přechody mezi akustikou a elektronikou. Pohybuje se tak na rozhraní mezi indie folkem, minimalismem a alternativou. Nejlépe bude, když Early Spring Horses poznáte sami, například prostřednictvím oficiálního YouTube.com kanálu.


Pete Doherty - Hamburg Demonstrations (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Pete Doherty - Hamburg Demonstrations
"Hamburg Demonstrations" znamená pro Petea Dohertyho velký odklon od jeho dosavadní tvorby. Možná jde také dokonce o poslední desku, které budou jeho fanoušci přikládat tu nejmenší pozornost. Zastřené texty a odkazy na literární díla sice už nikoho nepřekvapí, ale melodie, které jakoby z oka vypadli The Kinks, budou minimálně nečekané. Přesto se objevují názory, že právě tento směr Peteovi svědčí víc, než mainstream, díky kterému se proslavil. Poslechněte si třeba "Flags of the Old Regime", kterou zpěvák složil na počest Amy Winehouse .


The Last Shadow Puppets - Dream Synopsis (EP) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: barokní pop / psychedelický pop

The Last Shadow Puppets - Dream Synopsis (EP)
Britská superskupina The Last Shadow Puppets se letos po dlouhé odmlce vrátila s druhým albem "Everything You've Come To Expect". Návrat jí evidentně prospěl, a tak se pánové znovu zavřeli do studia a svým fanouškům pod stromeček nadělí ještě EP "Dream Synopsis". Pro něj kvartet přichystal celkem šest písniček, mezi nimiž najdete dvě znovu nahrané písničky ze zmiňované dvojky a také čtyři coververze. Těmi jsou "Les Cactus" Jacquese Dutronca, "Totally Wired" post-punkových The Fall, "This Is Your Life" Roba Chapmana a Cohenovu "Is This What You Wanted". Dvě z těchto coververzí už kapela nahrála na své VEVO.


Lakuna - Lakuna (Galén)
web / facebook.com / Bandzone.cz / psali jsme
žánr: alternativní pop

Lakuna - Lakuna
Debutové a eponymní CD skupiny Lakuna přináší dvanáct písní, vyrůstajících z kořenů urban folku, šansonu, swingu, hospodských odrhovaček i kavárenského šramlu. Skupina sama nazývá své skladby šarmant šansony, které ohledávají skuliny a "slepá" místa ve vztazích. Láska, první a poslední věci života, protiklady, co se přitahují, obcházení a míjení, pohyb v kruhu – to jsou v obecné rovině témata, která zajímají Lakunu. Hudebně je Lakuna mozaikou zkušeností jednotlivých členů kapely. Ukázky najdete na Bandzone.cz profilu kapely.


Lamb Of God - The Duke (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Lamb Of God - The Duke
Málokterého fanouška metalové scény by napadlo, že po vydání alba "VII: Sturm und Drang" budou Lamb Of God poměrně brzy vydávat novou a docela odlišnou desku - EP "The Duke". Frontman Randy Blythe na ní - a zejména v titulní písni, věnované kamarádovi Wayneu Fordovi - zpívá o smrtelnosti. Wayne totiž trpěl lekémií a jeho životní příběh frontmana velice ovlivnil. Na stránkách rollingstone.com najdete k poslechu ukázku.


Uli Jon Roth - Tokyo Tapes Revisited (Live In Japan) (DVD) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Uli Jon Roth - Tokyo Tapes Revisited
Jeden z nejslavnějších rockových kytaristů Uli Jon Roth má pro své fanoušky okázalý vánoční dárek. Na pulty míří "Tokyo Tapes Revisited - Live In Japan" se záznamem hudebníkova vystoupení v tokijském Nakano Sun Plaza Hall. Odehraným setem zavzpomínal na léta ve Scorpions,protože na tom samém místě nahrávala slavná formace svůj kultovní živák "Tokyo Tapes". Uli Jon Roth ale ve Scorpions nepobyl dlouho: Kapela vznikla v roce 1973 a kytarista od ní odešel v roce 1978, aby se mohl věnovat své vlastní tvorbě v rámci Electric Sun. Živák vychází na CD, Blu-ray disku, na DVD a také v digitální podobě. Ukázku najdete na YouTube.com/a>


Måns Zelmerlöw - Chameleon (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / EDM

Måns Zelmerlöw - Chameleon
Pro většinu z nás, kteří poprvé zaregistrovali švédského zpěváka Månse Zelmerlöwa teprve díky jeho vítězství v loňské Eurovizi, bude lehkým překvapením, že jeho nová deska "Chameleon" je už sedmá v pořadí. Novinku postupně předznamenaly tři singly "Hanging On To Nothing", "Fire In The Rain" a "Glorious", které uslyšíte na YouTube.com K nim pak muzikant přidal ještě dalších sedm skladeb.


Demon - Cemetery Junction (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Demon - Cemetery Junction
Se zbrusu novým a v pořadí už třináctým studiovým albem přichází britská rocková legenda Demon. Formace, která se řadí k výrazným představitelům nové heavymetalové vlny. A současně platí za jednu z nejméně doceněných formací, i když si i přes značné personální změny nenechali vzít svůj charakteristický zvuk. Novinka "Cemetery Junction" si navíc doposud získala jen samá kladná ohodnocení a jestli se bude líbit i vám, ohodnoťte sami po poslechu kousku "Are You Just Like Me?".


Devilskin - Be Like The River (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Devilskin - Be Like The River
"Na novou desku jsme se velice těšili. Její název jsme odvodili z textů jedné písně, kde stojí 'Be like the river and cut through the stone, čímž bychom chtěli říct, ať si každý člověk jde houževnatě za svými sny. Pro nás, pro Devilskin, je o velice osobní záležitost, jelikož máme za sebou náročnou cestu jako hudebníci i jako lidé," uvedlo svou druhou studiovou desku "Be Like The River" osazenstvo formace Devilskin. na stránkách YouTube.com najdete videoklip k novinkovému kousku "Pray".


Enuff Z'nuff - Clown's Lounge (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Enuff Z'Nuff - Clown's Lounge
Americká rocková formace Enuff Z'nuff představuje posluchačům své nové album "Clown's Lounge". Jde o kolekci raritních hitovek a demonahrávek, na kterých kapela opětovně zapracovala. "V šuplíku se nám válel nedokončený a nedotažený materiál, takže jsem se vydal zpět do studia a na skladbách začal znovu pracovat," prozradil Chip Z'Nuff. Můžete se těšit celkem na dvanáct kousků včetně "The Devil Of Shakespeare", ve které uslyšíte Jani Lane a Jamese Younga.


Natalie Dessay - Pictures Of America (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický zpěv

Natalie Dessay - Pictures Of America
Francouzská operní zpěvačka Natalie Dessay nepatří mezi ty, kteří by se striktně drželi svého žánru, a svůj klasicky školený hlas propůjčí i k neoperním nahrávkám. Jednou z nich je i novinka "Pictures Of America", jejíž název, napovídá, na jaký kontinent se tentokrát vydala. Společně s The Paris Mozart Orchestra pod vedením Claire Gibault nahrála celkem dvacet nejrůznějších písní a skladeb pocházející z Great American Song Book, z Broadwaye i z jazzových standardů. Jejich aranžmá navíc dostali na starost skvělí jazzoví producenti Baptiste Trotignon, Pierre Boussaguet, Patrice Caratini a Cyrille Lehn. Jak dopadá konfrontace opery s jazzem, můžete okusit na VEVU zpěvačky.


Cactus - Black Dawn (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Cactus - Black Dawn
Fanoušky pravověrného rocku potěší novinka americké formace Cactus. "Black Dawn" je jejich první nahrávkou po téměř sedmi letech. Na desce pracovali bubeník Carmine Appice a kytarista Jim McCarty (tedy dva z původních členů). Sestavu doplňují ještě baskytarista Pete Bremy, harfista Randy Pratt a zpěvák Jimmy Kunes. "Pro Cactus představuje novinka celou novou epizodu," prozradil Carmine Appice. Dále dodal: "Když jsme se pustili do nové desky, zachvátil nás příliv nové energie. Že jsme se na pár let vzdálili, na nás mělo osvěžující vliv." Jestli má pravdu, posuďte sami a poslechněte si na YouTube.com.


Chantal Poullain - Chansons (Indies MG)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson

Chantal Poullain - Chansons
Před několika dny spatřilo světlo světa další album Chantal Poullain, které se nyní dostává do širší distribuce. Jeho název "Chansons" zcela nepokrytě odhaluje jeho náplň. Mezi dvanáct písniček francouzsko-česká herečka zařadila jednak vlastní písně a také tradiční francouzské šansony. Album se nahrávalo v studiu Sono, kde jí dělali společnost saxofonista Štěpán Markovič, kontrabasista Matěj Černý a klavírista Ondřej Kabrna. První ochutnávku servíruje Chantal Poullain ve videu na Youtube.com.


Bobby Kimball - We're Not In Kansas Anymore (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Bobby Kimball - We're Not In Kansas Anymore
Bobbyho Kimballa si budete asi nejlépe pamatovat jako bývalého zpěváka Toto. Hudebník připravil pro své fanoušky dlouho očekávané sólové album, které dostalo název "We're Not In Kansas Anymore". "Nemůžu se dočkat, až si novou desku poslechnete. Když ji poslouchám, užívám si to. Nahrávání jsem si užíval a mastering šel perfektně. Doufám, že se vám nová deska bude líbit," vzkazuje hudebník ve svém prohlášení. Pár ukázek najdete na YouTube.com.


Tiziano Ferro - Il mestiere della vita (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Tiziano Ferro - Il mestiere della vita
Italský zpěvák Tiziano Ferro předloňským výběrem hitů "TZN" uzavřel jednu kapitolu své úspěšné kariéry. Tu další otevírá svým šestým albem "Il mestiere della vita". Na něm se opět podílel Ferrův dvorní producent Michele Canova, s nímž připravil tentokrát dohromady třináct písniček. Na nich se opět vrací k modernímu a elektronickému stylu. Do studia si pak pozval rappera Tormento a také itaskou zpěvačku Carmen Consoli. Novinku v italských rádiích velmi úspěšně propaguje první singl "Potremmo ritornare".


Jonas Kaufmann - Dolce Vita (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera

Jonas Kaufmann - Dolce Vita
Jonas Kaufmann se rozhodl své příznivce dokonale vyždímat. Po vydání alba "Dolce Vita" přichystal ještě jeho verzi na DVD a Blu-Ray. Na něm si budete moci vychutnat speciální koncert v Turíně, kde ho doprovodil RAI National Symphony Orchestra pod taktovkou Jochene Riedera. Záznam dvanácti slavných italských melodií navíc doprovodí také hodinový dokument "My Italy", v němž německý tenor zavzpomíná na prázdninové vzpomínky z dětství a vyzpovídá se z fascinace italským jazykem, umění a kulturou. Trailer k tomuto titulu sdílí na svém facebookovém profilu.


Tim McGraw - McGraw (The Ultimate Collection) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Tim McGraw - McGraw (The Ultimate Collection)
Faith Hill rekapitulovala před několika málo dny, a její manžel Tim McGraw se rozhodl, že se nenechá zahanbit, ačkoli poslední výběr hitů mu vyšel před rokem a půl. Tentokrát se do toho ovšem pustil pořádně a na kolekci "McGraw (The Ultimate Collection)" sesbíral celkem šedesát svých písní, které rozesel na čtyři CD. Jejich kompletní seznam včetně ukázek visí na stránkách Amazonu.


André Rieu - Christmas In London (DVD) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba / klasický crossover

André Rieu - Christmas In London
Holandský houslista a kapelník André Rieu vedle vydání alba "Falling In Love" nezapomíná ani na milovníky svých koncertů. Nejenže jim nachystal nové koncertní turné, ale ještě před Vánoci vydá na DVD a Blu-ray speciální koncertní záznam z Londýna nazvaný "Christmas In London". Koncert se odehrál loňský rok a Rieu se svým Johann Strauss Orchestra na něm zahrál celkem dvaadvacet písní od klasický koled, až po Cohenovu "Hallelujah".


Donna Summer - The Ultimate Collection (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: disco

Donna Summer - The Ultimate Collection
Jsou to více jak čtyři roky, co zemřela Královna disca Donna Summer. Ačkoli od té doby vyšlo několik neoficiálních kompilací, na tu oficiální jsme si museli počkat až do nynějška. Dostala název "The Ultimate Collection" a v základní jednodiskové verzi nabídne celkem devatenáct hitů. K dispozici bude i dvoudisková deluxe edice, kam se povedlo nasázet hned padesát osm písniček, včetně spolupráce s Barbrou Streisand, Brooklyn Dreams či Paulem Jabarou. Kompletní seznam písniček včetně ukázek je k náslechu v e-shopu Amazon.com. Standardní verzi seženete také na vinylu.


Dále vychází:

AC Angry - Appetite For Erection (Mystic Production)
AC/DC - ... And There Was Guitar (bootleg) (Bertus)
AC/DC - Rock And Roll Rare Radio Broadcasts (bootleg) (Mystic Production)
AC/DC - Running For Home (bootleg) (Bertus)
Aerosmith - Wild Live (bootleg) (Mystic Production)
Alan Parsons Project - Tales Of Mystery And/Audio (BluRay) (Universal)
Armin Van Buuren - A State Of Trance: 15 Years (Sony Music)
Beatles - Unreleased Masters (Bertus)
Bob Dylan - Decades Live 61-94 (bootleg) (Bertus)
Bob Dylan - Live To Air (bootleg) (Bertus)
Burning Point - The Blaze (Mystic Production)
Carcass - The Best Of (Mystic Production)
Caught In The Act - Back For Love (Greatest Hits & More) (Bertus)
Céline Dion - Encore Un Soir (Digipack) (Sony Music)
Cornerstone - Reflections (Bertus)
Creedence Clearwater Revival - Rockin The Bayous (bootleg) (Mystic Production)
Dario Mollo's Crossbones - Rock The Cradle (Mystic Production)
Def Leppard - In The 80s (bootleg) (Bertus)
Eisfabrik - Achtzehnhundertunderfrore (Mystic Production)
Elvis Presley - The Wonder Of You: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra (Deluxe Edition) (Sony Music)
Enbound - The Blackened Heart (Bertus)
Eric Clapton - The Many Faces Of Eric Clapton (Bertus)
Eternal Idol - The Unrevealed Secret (Mystic Production)
Fleetwood Mac - Into The Eighties (bootleg) (Bertus)
Frank Zappa - Meat Light: The Uncle Meat (Universal)
Gilbert Becaud - 25 Canzoni In Italiano, Francese E Inglese (Warner Music)
Gilbert Becaud - Anthologie (1953-2002) (Warner Music)
Glenn Frey / Joe Walsh - Party Of Two Live (Chicago '93) (bootleg) (Bertus)
Graham Bonnet - Book (Mystic Production)
Green Day - When I Come Around (bootleg) (Mystic Production)
Guido Segers - Masters Of Baroque (Arco Diva)
Guns N Roses - Welcome To The Jungle (bootleg) (Mystic Production)
Hammer King - King Is Rising (Mystic Production)
Hevidence - Nobody's Fault (Mystic Production)
Charlie Puth - Nine Track Mind (Deluxe Edition) (Warner Music)
Jitka Koželuhová - Compositions I. (Radioservis)
King Crimson - On (and off) The Road (Bertus)
King Crimson - The Many Faces Of King Crimson (Bertus)
Kiss - Crazy Nights (Legendary Radio Broadcasts) (bootleg) (Mystic Production)
Lesley Barber - Manchester By The Sea (soundtrack) (Warner Music)
Lightning Strikes - Lightning Strikes (Mystic Production)
Lynyrd Skynyrd - Live (F.M. Broadcast) (bootleg) (Mystic Production)
Mecca - III (Bertus)
Megadeth - Live In Los Angeles 1995 (bootleg) (Bertus)
Minotaurus - Insolubilis (Mystic Production)
Neil Young - Cardinal Stadium 1995 (bootleg) (Bertus)
Night Ranger - 35 Years And A Night In Chicago (BluRay) (Mystic Production)
Night Ranger - 35 Years And A Night In Chicago (Deluxe Edition) (DVD) (Mystic Production)
Nightmare - Dead Sun (Mystic Production)
Onslaught - Live At The Slaughterhouse (Mystic Production)
Overland - Contagious (Bertus)
Paradise Lost - Symphony For The Lost (Sony Music)
Primordial - Gods To The Godless (Mystic Production)
Primordial - Gods To The Godless (Mystic Production)
Prince - The Many Faces Of Prince (Bertus)
Quicksand Dream - Beheading Tyrants (Mystic Production)
Ranger - Speed & Violence (Universal)
Richard H. Kirk - #7489 (Collected Works 1974-1989) (Mystic Production)
Robben Ford/Ron Thal/Paul Personne - Lost In Paris Blues Band (Mystic Production)
Robert Pehrsson's Humbucker - Long Way To The Light (Mystic Production)
Rolling Stones - Another Time, Another Place (bootleg) (Bertus)
Různí - Benji B. Presents: Deviation, Vol. 1 (Sony Music)
Různí - Evangelion 1.0 You Are (Not) Alone (soundtrack) (Warner Music)
Různí - J'Aime La France (Warner Music)
Sandoz - #9294 (Collected Works 1992-1994) (Mystic Production)
Solstice - Death's Crown Is Victory (Warner Music)
Stefan Berggren - Stranger In A Strangeland (Mystic Production)
Stephen Stills - Live In Concert (bootleg) (Bertus)
Světlana Nálepková - Mantra 9 ()
Terry Bozzio - Composer Series (Mystic Production)
The Who - My Generation (50th Anniversary Edition) (Bertus)
The Who - The Many Faces Of The Who (Bertus)
Trouble With Templeton - Someday,Buddy (Mystic Production)
Words Of Farewell - A Quiet World (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
AC Angry - Appetite For Erection (Mystic Production)
AC/DC - Boston Rocks(Bertus)
AC/DC - Columbus Rocks (Bertus)
Alice In Chains - Live - Facelift (Sony Music)
Avenged Sevenfold - The Stage (Universal)
Beck - Guero (Universal)
Beck - Odelay (Universal)
Beck - Sea Change (Universal)
Cars - Just What I Needed (Warner Music)
Cliff Richard - Just... Fabulous Rock 'N' Roll (Sony Music)
Donna Summer - The Ultimate Collection (Bertus)
Elvis Presley - The Wonder Of You: Elvis Presley With The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
Emmylou Harris / Dolly Parton / Linda Ronstadt - Trio II (Warner Music)
Erasure - Snow Globe (Mystic Production)
Erasure - Tomorrow's World (Mystic Production)
Gabriel Peter - Ein Deutsches Album (Universal)
Glenn Hughes - Resonate (Mystic Production)
Gnash - Us (Warner Music)
Graham Bonnet - Book (Mystic Production)
Hamilton /The Mixtape/ (Muzikál) - (Warner Music)
James Newton Howard - Fantastic Beasts And Where To Find Them (soundtrack) (Sony Music)
Jean-Michel Jarre - Oxygene 3 (Sony Music)
Jean-Michel Jarre - Oxygene Trilogy (Sony Music)
Kandace Springs - Soul Eyes (Universal)
Last Shadow Puppets - Dream Synopsis (Sony Music)
Marvin Gaye - What's Going On (Bertus)
Marvin Gaye - What's Going On (Bertus)
Massive Attack - Blue Lines (Universal)
Massive Attack - No Protection (Universal)
Massive Attack - Protection (Universal)
Mike Oldfield - Collaborations (Universal)
Mike Oldfield - Exposed (Universal)
Mike Oldfield - Guitars (Bertus)
Mike Oldfield - Tubular Bells (Bertus)
Onslaught - Live At The Slaughterhouse (Mystic Production)
Peter Doherty - Hamburg Demonstrations (Warner Music)
Peter Gabriel - Car (Universal)
Peter Gabriel - Deutsches Album (Universal)
Peter Gabriel - Melt (Universal)
Peter Gabriel - Scratch (Universal)
Peter Gabriel - Security (Universal)
Peter Gabriel - So (Universal)
Peter Gabriel - Up (Universal)
Peter Gabriel - Us (Universal)
Pretty Maids - Kingmaker (Mystic Production)
Primordial - Gods To The Godless (Mystic Production)
Primordial - Gods To The Godless (Mystic Production)
Ranger - Speed & Violence (Universal)
Riot - Narita (Mystic Production)
Robert Pehrsson's Humbucker - Long Way To The Light (Mystic Production)
Rolling Stones - Blue & Lonesome (Universal)
Různí - Speed Kills 7 (Sony Music)
Saint Motel - Saintmotelevision (Warner Music)
Shania Twain - Come On Over (Universal)
Shania Twain - Shania Twain (Universal)
Shania Twain - The Woman In Me (Universal)
Shania Twain - Up!/Green Version (Universal)
Shania Twain - Up!/Red Version (Universal)
Stereophonics - Just Enough Education To (Universal)
Stereophonics - Language.Sex.Violence.Othe (Universal)
Stereophonics - Performance And Cocktails (Universal)
Stereophonics - Word Gets Around (Universal)
Stereophonics - You Gotta Go There To Come (Universal)
Stevie Wonder - Talking Book (Universal)
Sunrise Avenue - Fairytales - Best Of (Universal)
Teen Suicide - Bonus (Warner Music)
Trouble With Templeton - Someday,Buddy (Mystic Production)
Trouble With Templeton - Someday,Buddy (Mystic Production)

Reedice:
Alison Moyet - Alf (Deluxe Edition) (Warner Music)
Alison Moyet - Essex (Deluxe Edition) (Warner Music)
Alison Moyet - Hoodoo (Deluxe Edition) (Warner Music)
Alison Moyet - Raindancing (Deluxe Edition) (Warner Music)
Entrails - Tales From The Morgue (Mystic Production)
Iron Angel - Hellish Crossfire (Mystic Production)
Iron Angel - Winds Of War (Mystic Production)
Jean-Michel Jarre - Oxygene 3 (Sony Music)
Jean-Michel Jarre - Oxygene Trilogy (Sony Music)
Jon Lord - Gemini Suite (Mystic Production)
Kim Wilde - Wilde Winter Songbook (Deluxe Edition) (Bertus)
Limahl - Don't Suppose (Deluxe Edition) (Bertus)
Riot - Narita re (Mystic Production)
Solstice - Death's Crown Is Victory (Mystic Production)
The Offspring - Americana (Universal)
The Offspring - Conspiracy Of One (Universal)
The Offspring - Days Go By (Universal)
The Offspring - Greatest Hits (Universal)
The Offspring - Ixnay On The Hombre (Universal)
The Offspring - Rise And Fall, Rage And... (Universal)
The Offspring - Splinter (Universal)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY