Nová výběrovka hitů Prince bude obsahovat i dříve nevydanou novinku

24.10.2016 10:28 - Honza Balušek | foto: NPG Records

Už když letos v dubnu Prince nečekaně zemřel, bylo jasné, že u workoholika jeho kalibru nás v příštích letech čekají spousty nevydaných skladeb. Mluví se o tom, že jeho archívy skýtají až několik stovek nezveřejněných nahrávek, ale fandové si na ně budou muset ještě počkat. První z nich nás ale čeká již brzy.

Prince - 4Ever
© facebook interpreta
25. listopadu (v USA už o tři dny dříve) se na pulty obchodů dostane nová kolekce hitů pod titulem "4Ever". Ta bude obsahovat celkem čtyřicet písniček, přičemž onou dosud nevydanou novinkou je skladba "Moonbeam Levels". Ta vznikla už v roce 1982 v době nahrávání desky "1999". Zbytek písní tvoří samozřejmě jeho známé hity. Ti, kdo si pořídí CD verzi, najdou ve dvanáctistránkovém bookletu spoustu dříve nepublikovaných fotografií Herba Rittse.

To však samozřejmě není vše, co v brzké době Princův trezor vydá. Někdy na jaře příštího roku bychom se měli dočkat remasterované reedice jeho slavného alba "Purple Rain", která by měla jako bonus obsahovat celý druhý disk s nevydaným materiálem. Jakým konkrétně ale prozatím není známo.

Nová výběrovka bude obsahovat tyto skladby: 1999, Little Red Corvette, When Doves Cry, Let’s Go Crazy, Raspberry Beret, I Wanna Be Your Lover, Soft and Wet, Why You Wanna Treat Me So Bad, Uptown, When You Were Mine, Head, Gotta Stop (Messin’ About), Controversy, Let’s Work, Delirious, I Would Die 4 U, Take Me With U, Paisley Park, Pop Life, Purple Rain, Kiss, Sign ‘O’ The Times, Alphabet Street, Batdance, Thieves In The Temple, Cream, Mountains, Girls & Boys, If I Was Your Girlfriend, U Got The Look, I Could Never Take The Place of Your Man, Glam Slam, Moonbeam Levels, Diamonds and Pearls, Gett Off, Sexy MF, My Name Is Prince, 7, Peach, Nothing Compares 2 U.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY