Podívejte se na nový videoklip Ecstasy Of St. Theresa

03.10.2002 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

EOST - klip
© facebook interpreta
Jan P. Muchow a Kateřina Winterová, neboli současná podoba skupiny Ecstasy Of St. Theresa, si po úspěšné a velmi příznivě přijaté minulé desce "In Dust 3" dali s novinkou pořádně na čas. S velkou pravděpodobností však výsledek jejich práce bude skutečně stát za to.

Nové album "Slowthinking" světlo světa spatří v pondělí 7. října a my pro vás ještě před jeho vydáním máme malý závdavek. Na počátku léta totiž jako zákusek před celým dortem vyšel singl "I'm (Not Really) Optimistic" s několika remixy a nyní byl k této písničce natočen také videoklip.
EOST - klip
© facebook interpreta
Pokud jste ho ještě neviděli (jako že jste pravděpodobně ještě neměli příležitost), rozhodně si ho na našem serveru nenechejte ujít. Jak je z již okolo rozmístěných obrázků patrné, rozhodně se nejedná o běžný český klip, ale o zajímavé dílko, které si, dle mého názoru, brousí zuby na titul nejlepšího videoklipu letošního roku.

Videoklip k písničce "I'm (Not Really) Optimistic" si na MusicServeru můžete pustit jak ve formátu Real Video, tak i ve Windows Media pro pomalejší i rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY