Emma Smetana příští sobotu pokřtí klip "Velvet Dress"

20.10.2016 18:07 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Emma Smetana chystá svůj nejspíš poslední koncert v bezdětném stavu. Bude se konat v sobotu 29. října v pražském Café V lese.

Ve svém bytě nám k němu prozradila několik informací. "Fanoušci se můžou těšit na to, že jim na velkém plátně promítneme nový klip 'Velvet Dress' a odehrajeme po dlouhé době koncert v Praze. Navíc nás nikdo nebude časově omezovat, jako tomu bývá na festivalech, tudíž určitě stihneme odehrát celou desku. Možná přidáme nějaké covery, dále určitě i zazní píseň 'The End', která se na 'What I've Done' nedostala."

Video režíroval Emmin partner Jordan Haj se svým bratrancem Givinarem Křížem v kolínském depu. Podle jeho slov jde o "završení čekání na to, kdy se odhodláme režírovat." Režisérské duo pro klip používá pojem "bollywoodský western". Snažili se v něm co nejvěrněji zachytit jeho typické znaky - bloudivá kamera, vynechávání obrazu, úsměvné herecké výkony a podobně. Také, na rozdíl od prvního, na Hudební ceny Anděl nominovaného "Waiting", obsahuje děj. Pozici záporáka Dona Benzony obsadil producent alba Jiří Burian, zpěvačka se ve videoklipu jmenuje Princessa Nova, kterou před Donem zachraňuje Jordan v roli hodného Juana Dresiny. Videoklip bude k vidění na internetu už tuto sobotu.

Kapacita Café V lese je dvě stovky návštěvníků. Vstupenky lze zakoupit například v síti GoOut za 240 Kč. Pokud zbudou, na místě budou připraveny za 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY