Phil Collins se vrací na pódia, nevylučuje ani reunion Genesis

17.10.2016 16:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že ani zdravotní problémy či touha po nerušeném odpočinku nezabrání Philu Collinsovi se opět vrátit na koncertní pódia. V pondělí 17. října totiž na tiskové konferenci v Londýně oznámil, že příští rok v první polovině června odehraje pět koncertů v londýnské Royal Albert Hall a po dvou vystoupeních v Kolíně a Paříži.

I když slovo odehraje asi není zrovna to pravé. Hudebník podotkl, že na koncertech bude s velkou pravděpodobností pouze zpívat, bicích nástrojů se místo něj chopí jeho patnáctiletý syn Nicholas. Collins ale doufá, že pokud to jeho prsty zvládnou, mohl by si zabubnovat alespoň v písničce "In The Air Tonight". Na dotaz ohledně případného dalšího reunionu Genesis zpěvák přiznal, že na nic dlouhého se už necítí, ale rozhodně nějakou kratší spolupráci se svými bývalými spoluhráči nevylučuje.

Devítikoncertní miniturné nese název "Not Dead Yet" ("Ještě nejsem mrtvý"), tedy stejně jako jeho autobiografie, která vychází právě tento týden. Po reedicích všech jeho sólových nahrávek také právě vyšla výběrovka nazvaná jednoduše "The Singles", která na dvou (nebo v případě deluxe verze třech) nosičích shrnuje celou jeho kariéru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY