Ve videoklipu k "Bang Bang" přepadává banku ozbrojená trojice v přestrojení za Green Day

15.09.2016 12:16 - Karolína Volšická | foto: facebook interpreta

S informacemi kolem punk-rockové trojice Green Day se v posledních pár týdnech roztrhl pytel a aby toho nebylo málo, vyslala do světa opět žhavou novinku. Tentokrát se jedná o oficiální videoklip k singlu "Bang Bang", který se objeví v setlistu jejich nejnovějšího alba "Revolution Radio". To vyjde už 7. října.

Role režiséra celého videoklipu se ujal Tim Armstrong, frontman punkově naladěných Rancid, který ji pojal vskutku originálně a nutno říci, že svým přístupem vystupuje z řady. Něco podobného jsme totiž z dílny této trojice ještě neviděli. V první řadě jsme pozorovateli přepadení, kde plně ozbrojená trojice s maskami jednotlivých členů Green Day přepadává banku. Druhý střih se věnuje rozjeté párty, na které hraje sama skupina. Na konci se tyto dva příběhy spojí v jeden a výsledkem je pestrá koláž.

Management Green Day nedávno ukončil veškeré dohady kolem koncertu v České republice. Kapela své nejnovější album "Revolution Radio" představí Praze v první polovině příštího roku - 22. ledna v Tipsport Aréně. Vstupenky půjdou do prodeje již tento pátek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY