Slza klipem k "Vstříc nekonečnům" rekapituluje jarní turné a zve na to podzimní

20.07.2016 10:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Asi se v naší zemi najde jen málokdo, kdo ještě neslyšel o duu Slza. Čtyři velké hity, debutové album, jehož prodeje se již dají počítat na desítky tisíc, beznadějně vyprodané jarní turné a milióny zhlédnutí jejich klipů na Youtube. Lukáš Bundil a Petr Lexa prostě jedou, fanoušci z nich šílí a jak se zdá, ani na podzim tomu nebude jinak.

Kapela právě zveřejnila klip k písni "Vstříc nekonečnům", která patří z desky "Katarze" k těm nejchytlavějším. Relativně jednoduchá melodie, chytlavý a dobře zapamatovatelný refrén a beat, do kterého má člověk chuť podupávat, dávají songu opětovně velké hitové ambice a bude nejspíš jen otázkou dnů, než se skladba objeví i v rádiích.

Píseň "Vstříc nekonečnům" doplňuje videoklip, který nabízí mnoho záběrů z koncertů a rekapituluje tak obrovský úspěch jarního turné. Všechny zastávky šňůry byly tehdy beznadějně vyprodány, kapela na nich přivítala více než dvanáct tisíc fanoušků a během následných autogramiád a setkání s fandy nejednou vyvolala davové šílenství. Rodiče jejich posluchačů by se tak měli obrnit i do budoucna. Již 5. října kapela opět vyrazí na turné, které bude čítat třináct zastávek například v Brně, Praze, Chebu, Plzni nebo Ostravě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY