Obměnění Crystal Castles rozpalují s "Concrete" další klubové inferno

08.07.2016 13:20 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Elektronický projekt Crystal Castles opustila v roce 2014 zpěvačka Alice Glass. Třebaže hudba tohoto uskupení byla vždy dílem především jejího parťáka Ethana Katha, byla to právě ona, která svým excentrickým projevem a maniackou personou dodávala skupině charakteristický punc. Mnoho fanoušků se proto strachovalo o budoucnost zavedené značky.

Loni CC nicméně doplnila nová zpěvačka Edith Frances, jež se už stihla na pár kouscích i představit. Všechny možné obavy poté zažehnává nový singl "Concrete", který skupinu ukazuje opět v té nejlepší formě, s divokým tempem a masakrálními beaty v ceně. Tu správnou psychotickou atmosféru ještě navozují syrové záběry roztřesenou kamerou na zpívající a poskakující Frances v tričku Type O Negative.

Kompletní plod nové sestavy by do temných klubů a přehrávačů všech příznivců měl dorazit už 19. srpna. A pozor, teď přichází velká zápletka - stát se tak nemá pod dalším "Crystal Castles", tentokrát už čtvrtém v řadě, ale "Amnesty (I)". Přece jenom něco s sebou vzala Glass svým odchodem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY