Bastille zveřejnili podrobnosti o nové desce

19.07.2016 11:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská kapela Bastille v průběhu června představila nový singl "Good Grief", kterým ohlašuje i vydání druhé studiové desky "Wild World". Nyní k desce prozradila i většinu informací.

Bastille - Wild World
© facebook interpreta
Album bude v prodeji od 9. září a fanoušci si budou moci vybrat z celé škály formátů. Kromě digitální verze bude tou nejfrekventovanější standartní edice na CD, která bude čítat čtrnáct položek a doplní ji dvanáctistránkový booklet. Deluxe verze na CD nabídne dalších pět bonusových songů a i přiložený booklet bude rozšířen o čtyři strany. K mání samozřejmě bude i deluxe dvojvinyl, ve kterém fanoušci najdou taktéž kód k digitálnímu stažení desky.

Komu by toto všechno bylo málo a má našetřené nějaké peníze, může zabrousit na oficiální web kapely, kde je k předobjednání speciální sběratelská edice. Ta v krásném balení skrývá krom deluxe CD a deluxe vinylu například i DVD s dokumentem z letošního vystoupení Bastille na Glastonbury, dvě trsátka, sadu pohlednic nebo kopii ručně psaných textů. Zmiňovaný box nebude možné koupit v obchodech, ale pouze zde.

Dodejme, že aktuální singl "Good Grief" se pomalu začíná probojovávat jak do rádiového éteru, tak i na taneční parket. Zmiňovaný song si totiž vzal do parády holandský DJ a producent Don Diablo, který k písni vytvořil skvělý klubový remix. Poslechnout si ho můžete pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY