Good Charlotte jsou v "40 oz. Dream" poslední kapelou na světě

15.06.2016 14:34 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Šest let se museli fanoušci Good Charlotte obejít bez nového studiového materiálu. Vzhledem k s rozpaky přijaté "Cardiology" ale delší tvůrčí pauzy asi bylo třeba. Zdali to bylo ku prospěchu věci, se dozvíme už 15. července, kdy vyjde šestá řadovka "Youth Authority". Už teď si můžeme dělat určitou představu z několika publikovaných ukázek.

Předposlední "40 oz. Dream" uspokojí snad většinu kmenových příznivců. Poprockový úvod se v ní přehoupává do poppunkového refrénu, který oživuje vzpomínky na eponymní debut či "The Young And The Hopeless". Nad textem, kde si bratři Maddenovi stěžují na rockery, kteří dělají DJe a zanevřeli na kytary, se pak lze jenom usmívat. Škoda toho zbytečného auto-tune...

Všechno ale vyvažuje videoklip, v němž Good Charlotte otřepávají reputaci vcelku vtipných muzikantů. Ve videu se z nich po ničivé katastrofě totiž stává poslední kapela na Zemi. A když opomeneme tragickou stránku takové skutečnosti, co byste vy dělali jako úplně poslední jedinci na planetě? Samozřejmě, je to jízda plná vykrádání obchodů, ničení majetku a párty, kterou zezadu jistí uloupená Mona Lisa v karavanu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY