Slavný Stradivari bude hostem zahajovacího koncertu světového turné "Vivaldianno - Město zrcadel"

07.06.2016 14:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Město zrcadel startuje! Zahajovací koncert v O2 areně 8. června, který je bezesporu očekávanou událostí právě vrcholící kulturní sezóny, si nenechá ujít řada významných hostů. Unikátní 3D koncert nové generace si do Prahy přiletí naživo poslechnout také Luca De Michelli Stradivari, potomek věhlasného houslařského mistra Antonia Stradivariho a ikona současného italského bytového designu.

Dlouholetý přítel Jaroslava Svěceného a fanoušek Vivaldianna, Luca De Michelli Stradivari, je spolumajitelem společnosti Stradivari design a Maison Stradivari. Jeho mise, coby pomyslného luxury managera v designu, je jednoduchá: dát celému světu výjimečnost italského luxusního designu s typickou oddaností pro tradici Stradivari. Luca, který žije a tvoří v Monacu, je také prezidentem rodinné nadace Stradivari, podporující nejrůznější projekty spojené s kvalitní hudbou.

Vivaldianno - Město zrcadel je multižánrovou show světových parametrů, oproti loňskému roku obohacenou o nejmodernější speciální efekty, nové 3D animace a velkoplošné 3D projekce. Lehce mrazivý příběh o nadějích a ztrátách geniálního barokního skladatele Antonia Lucia Vivaldiho je vyprávěn prostřednictvím hudby i moderního tance. Mimořádné kvality barokního dramatu s rockovou energií potvrzuje nejen značný zájem diváků všech generací, ale také největších evropských koncertních agentur a americké William Morris Endeavor Entertainment. Vivaldianno - Město zrcadel World Tour 2016/2017 tak postupně navštíví všechny kontinenty.

Autor, producent a hráč na klávesové nástroje Michal Dvořák, tvůrce animací, japonský výtvarník Kosuke Sugimoto z Tokia a autor libreta Tomáš Belko jsou nadšeni z úspěchů, které jejich projekt sklízí a pomalu připravují další. Osvědčený tým umělců - Michal Dvořák, Jaroslav Svěcený, Tina Guo (USA), Julie Svěcená, Anna Mlináriková, Terezie Kovalová, Carlos Zegarra (PER), Vlado Urlich (PER), Jiří Janouch, Michal Pelant a Heroldovo kvarteto se rozšířil o další skvělé české houslisty, jako jsou Roman Patočka nebo Martina Bačová.

Vstupenky na všechny koncerty je možné zakoupit přes webové stránky www.vivaldianno.cz.

Vivaldianno - Město zrcadel - Halové koncerty

08. 06. 2016, 20:00 - Praha. O2 Arena

Koncertní vystoupení v České republice:

04. 06. 2016 20:00 - Festival Jamrock
17. 10. 2016, 19:00 - Pardubice, VČD
18. 10. 2016, 19:00 - Ústí n. Labem, SČD
19. 10. 2016, 19:00 - Kolín, MD
20. 10. 2016, 19:00 - Jablonec n. Nisou, MD


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY