Chris Brown v "Grass Ain't Greener" ví, že sousedův trávník zelenější není

11.05.2016 13:12 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Není to ani rok, co americký zpěvák Chris Brown vydal své poslední album "Royalty", a už nám opět servíruje novou muziku. Aktuální novinka "Grass Ain't Greener" je pilotním singlem z připravované desky "Heartbreak on a Full Moon".

Skladba se nese ve středním tempu a popovém zvuku, kterým se Chris proslavil zejména na počátku své kariéry. Text, jenž má na svědomí on sám, byl inspirován skutečnými událostmi z jeho života, a to konkrétně velice medializovaným rozchodem s modelkou Karrueche Tran. Ve zkratce se zpěvák snaží říct, že lidé mají tendenci dívat se na životy jiných lidí přes růžové brýle. Vychází z myšlenky při pohledu na sousedův trávník, který vidí jako hezčí, lepší, zdravější a sami sebe pak ignorují a vidí v negativním světle. Nejedná se o žádný hit, ovšem jako song k zamyšlení poslouží velmi dobře.

Chris Brown je veřejnosti známý hlavně za své prohřešky a divoký život, který vede. Na svém účtu má dost škraloupů, třeba problémy s drogami, bitky s kolegy z branže nebo nechvalně známý incident z roku 2009, kdy surově zmlátil svou tehdejší přítelkyni Rihannu. Nicméně za posledních dvanáct měsíců nelze rebelovi vytknout jeho vysoké pracovní nasazení.

V listopadu minulého roku vypustil do světa mixtape s názevem "Before the Party" a hned následující měsíc vydal své poslední album "Royalty", s nímž obsadil první příčku v americké hitparádě R&B/Hip-Hop Albums. Letos v dubnu nás opět obohatil novou hudbou, a to mixtapem "Before Da Trap: Nights in Trazana". Jeho nejnovější album je očekáváno v průběhu tohoto roku.

Pokud byste měli zájem jej spatřit na vlastní oči, máte jedinečnou šanci, protože už tento měsíc vyráží na turné do Evropy. Zastávku v České republice bohužel vynechá, ale zajet si na něj můžete třeba do Mnichova, Frankfurtu, Paříže nebo Amsterdamu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY