Vezměte "Lux" a vysajte si ten svůj duševní bordýlek, zpívají Midi Lidi v ukázce z nového alba

02.05.2016 19:45 - Ondřej Selner | foto: facebook interpreta

Možná si teď říkáte, co za bizarní titulek jste si to právě přečetli. Tak na vysvětlenou: brněnští MIDI LIDI v červnu vydávají novou nahrávku "Give Masterpeace A Chance!" a přichystali z ní první ukázku, která nese název "Lux" a ve které se mimo jiné i o zmiňovaném duševním bordýlku zpívá. Kapela doprovodila singl také videoklipem, v němž se mihne řada známých osobností, přičemž tou nejvýraznější je rozhodně Marek Vašut v roli samotného frontmana, Petra Marka.

Píseň i klip jsou, chce se nám říct už tradičně, nekonvenčním produktem tria Marek, Holoubek a Kelar. Stejně jako v případě předcházejících skladeb i tady totiž budete svědky poctivé porce bizarního, ale nesmírně chytlavého textového materiálu, a nevšední, mnohdy dosti podivuhodné, vizuální podívané. Ta zneklidňuje obzvlášť v některých symbolických vyobrazeních (viz putování a naznačená cesta rohlíku ve videu).

Deska "Give Masterpeace A Chance!" vychází 15. června 2016 a to jak na CD nosiči, tak na vinylu. My jsme nesmírně zvědaví, jak dopadne jako celek, protože "Lux" slibuje opět skvělou zábavu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY