Tegan And Sara v "Boyfriend" referují o síle přátelství

02.05.2016 13:29 - Dan Hájek | foto: Pamela Littky

Vydání osmého alba "Love You To Death" se o nemalý kus přiblížilo, a tak Tegan And Sara postupně uvolňují další a další informace. Po audio návnadách v podobě dvojice "Boyfriend" a "U-turn" se konečně první z nich dočkala i doprovodného klipu. Jeho režii si vzala na starost Clea Duvall, vizuál přebalu a bookletu desky měla pod palcem Pamela Littky (k vidění o kousek níže). Novinku produkoval Greg Kurstin a dle prvních ukázek je již zřejmé, že toto kanadské duo bude pokračovat v nastoleném zvuku z minulé, hity našlápnuté "Heartthrob".

Tegan And Sara - Love You To Death
© facebook interpreta
Clea Duvall se ústředního tématu "Boyfriend", kterým není jen přátelství, chopila zcela po svém a dějovou linii vložila do zákulisí natáčení videoklipu, v němž se až tak nedaří najít tu správnou stylizaci (jako na běžícím pásu se mění kulisy, rekvizity a najatí herci). V závěru, kdy režisérce jaksi rupnou nervy, dostane se jí nečekané přátelské podpory. V tomto tříminutovém snímku se pak mihnou Rachel Antonoff, Sarah Ramos a Mae Whitman.

Video k "Boyfriend" je nenáročná záležitost a samotná skladba chytne na první poslech, za sedm z deseti. Je však otázkou, co na to skalní fanoušci, kteří už nějakou dobu volají po staré verzi Tegan And Sara.

Děvčata představí novinku "Love You To Death" již v pátek 3. června, najdete na ní těchto deset písniček: That Girl, Faint Of Heart, Boyfriend, Dying To Know, Stop Desire, White Knuckles, 100x, BWU, U-turn, Hang On To The Night.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY