Blink-182 přicházejí v nové sestavě s průměrným letním singlem "Bored To Death"

30.04.2016 08:39 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Blink-182 vydali první singl jako trio v novém složení Travis Barker, Mark Hoppus a Matt Skiba, jenž započal svou kariéru v kapele Alkaline Trio a nyní nahradil Toma DeLonga, který Blink-182 před časem opustil, respektive byl odejit. "Bored To Death" je melancholickým návratem do minulosti amerického uskupení.

Singl je prvním počinem, kterého se fanoušci od kapely dočkali od odchodu kytaristy. Ve spolupráci se Skibou dodala kapela prosluněný rockový průměr, který si zajisté vyslouží pozornost jejich celosvětové fanouškovské základny. Do skladby se promítají prvky minulosti zmíněné americké kapely, ať už se jedná o bicí Travise Barkera či emblémovou úvodní kytarovou linku. Mark Hoppus se však s kolegy do nového, popem nabitého songu pokusil dodat novotu. Skibovy vokály jsou ideální náhradou za DeLonga, pohybují se v podobné tónině, ale na rozdíl od bývalého kytaristy nekladou přehnaný důraz na každou slabiku. K smrti se tak s chlapci z Kalifornie pravděpodobně neunudíte.

Skladbě pak dominuje poměrně procítěný refrén za doprovodu hutných kytar evokujících atmosféru festivalových stadionů. Na ty ostatně kapela v blízké budoucnosti nepochybně vyrazí, neboť již 1. července jim vyjde nové album "California".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY