The Tap Tap naplánovali na květen další ročník festivalu Pojď dál

27.04.2016 12:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jednodenní festival Pojď dál, který každoročně organizuje kapela The Tap Tap, zapsaný spolek TAP a Jedličkův ústav není třeba představovat. Již čtvrtým rokem se odehraje na dvou místech. Adrenalinové dopoledne v parku Folimanka pod Nuselským mostem a hudební podvečer v areálu Jedličkova ústavu na Vyšehradě.

A kdo se letos spustí na invalidním vozíku z Nuselského mostu? Kromě přispěvovatelů kapely The Tap Tap z HitHitu, kde si za podporu divadelního představení "Nefňuka" mohli tento zážitek pořídit, a tradičních partnerů The Tap Tap, se do rukou profesionálů společnosti Singing Rock, která slaňování Nuseláku technicky zajišťuje, svěří například zpěvák a skladatel Janek Ledecký nebo místopředseda vlády Pavel Bělobrádek s rodinou. Oba zmínění se objeví i na koncertu The Tap Tap v podvečer v areálu škol Jedličkova ústavu.

Na Folimance bude od 11:00 občerstvení, zábavná stanoviště pro děti, prezentace nejnovějších modelů automobilky Ford, včetně převozní sanitky Ford Custom a plně vybaveného hasičského vozu. Posádka převozní sanitky předvede ukázky první pomoci. Záchranné akce, slanění a hasičskou techniku předvede posádka hasičského sboru s plně vybaveným hasičským vozem Ford Ranger.

V patnáct hodin se veškeré dění přesune do areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Návštěvníci a ostatní se na Vyšehrad vypraví v tradičním průvodu za doprovodu bubenického souboru Tam Tam Batucada. Sérii koncertů na Vyšehradě zahájí v 15:30 Cimbálová muzika Tomáše Zouhara. Následovat bude koncert Tam Tam Batucady a od 18:30 hodin The Tap Tap. Kapela kromě osvědčených hitů představí i nové skladby z divadelní hry "Nefňuka" a připravovaného nového CD. S kapelou The Tap Tap si zahraje jako host i Janek Ledecký a Pavel Bělobrádek. Návštěvníci si budou moci pochutnat na tradičním skvělém občerstvení a pivu z Vinohradského pivovaru, který je letos partnerem festivalu Pojď dál.

Více informací zájemci naleznou www.pojddal.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY