Beyoncé napíná fanoušky novým projektem "Lemonade"

23.04.2016 11:45 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Záhadný dokument, který již tuto sobotu (tj. 23. dubna) odvysílá stanice HBO, je pouze dalším nezvratným důkazem toho, že když přijde na udržení pozornosti, Beyoncé zná perfektní recept. Ať už se jedná o neohlášená vydání desek či nečekaně politické klipy, je o ní slyšet.

Zpěvačka v posledních týdnech nechávala své příznivce nahlédnout pod pokličku nejnovějšího projektu na sociálních sítích, kde převládal motiv citrónu, z čehož vyplynul název "Lemonade". Právě kvůli jednoslovnému, jednoduchému titulu začali mnozí doufat, že se bude jednat o další spontánně vydané album.

Mnozí se tak už pár dní pokouší na základě drobných vodítek vymyslet, zda se bude jednat o módní řadu, sérii nevydaných klipů či seriál. Minutový klip, který totiž popová diva sdílela s fanoušky, nepřipomíná, kromě hororového filmu, téměř nic. Oblečená identicky jako ve videu k "Formation" deklamuje, že se přítomnost a minulost setkávají.

Americká umělkyně ví, jak si kolem sebe udržet tajemnou auru. O novém albu se v kuloárech spekuluje již několik měsíců. V roce 2013 bez ohlášení album vydala. Za poslední dva roky navíc poskytla médiím pouze jeden rozhovor.

Ke zveřejnění tajemstvím obestřeného televizního počinu si navíc opět vybrala nejvhodnější dobu. Na stejný víkend je naplánována premiéra šesté série celosvětově sledovaného seriálu "Hra o trůny", kterou teď možná čeká stejně zastíněný osud jako Chrise Martina při Super Bowlu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY