Primal Scream v novince "Where The Light Gets In" kralují retru

02.02.2016 22:02 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Britští Primal Scream v loňském roce dokončili album "Chiasmosis", které vychází 18. března, a právě jej uvedli prvním singlem s názvem "Where The Light Gets In". Na desce se objevuje několik hostů - ženské trio Haim, zpěvačka Rachel Zeffira z Cat's Eyes a frontmanova současná múza Sky Ferreira.

Nový singl je klasická pecka ve stylu Primal Scream - taneční, retro, trochu glamour, předvádivá a přitom vlastně jakoby nezúčastněná. Oproti experimentálnějšímu pojetí stěžejních singlů z předcházející nahrávky "More Light" jde o velký krok k přímočarosti. Přesně takový, jaký si Bobby Gillespie čas od času rád dopřeje. V minulosti mu v podobném podniku asistovala například Kate Moss, když si zahostovala v "Some Velvet Morning".

Technicky vzato jde o vstoupení do vyzkoušených vod, a to i co se pestrobarevné estetiky klipu týče. Tentokrát s popartovými odkazy. Strefí-li se do černého, to závisí především na tom, jak moc velkými fanoušky obou hlavních protagonistů jste a samozřejmě také na náladě. Pokud máte chuť se trochu uvolnit jako Sky s Bobbym, klip k "Where The Light Gets In" je ideální volba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY