Lipo a Debbi by s novinkou "Štěstí" rádi zopakovali čtyři roky starý úspěch

25.01.2016 09:00 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Určitě si vybavíte hit "Ležím v tvé blízkosti", díky kterému Lipo před čtyřmi lety za pomoci Debbi poprvé prorazil. Tenkrát se v českých rádiích jednalo o příjemné osvěžení - spojení rapu v češtině a snadno zapamatovatelného anglického refrénu zajistilo videoklipu aktuálních téměř devět miliónů zhlédnutí. Zopakovat stejné schéma by mělo znamenat úspěch, ne?

Což o to, "Štěstí" se bude v hitparádách nejspíš dařit skvěle, s originalitou je to bohužel o poznání horší. Jde jen o další lovesong, od "Ležím v tvé blízkosti" lišící se jen pozitivním vyzněním. S refrénem si duo, spolu s obvyklým ODD a novým spolupracovníkem Pavlem Ryškou, moc práci nedalo. "I love you, you love me, you and me, this is love" je zkrátka tak primitivní, až z toho bolí uši. Ne že by píseň s blížícím se Valentýnem nebyla vhodná, příště bychom ale prosili něco osobitějšího.

Nové album oblíbeného rappera, které naváže na předloňskou intimní studiovku "O duši", vyjde ještě letos. "Na desce průběžně pracujeme. Produkuje ji ODD, máme nahráno řadu demonahrávek a ještě nějaké přibudou. Bude zase dost osobní a myslím, že i celkem pestrá. Jak produkčně, tak textově," slibuje Lipo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY