Label Med School oslaví v Roxy desáté výročí

12.01.2016 09:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sesterský label Hospitalu Med School slaví v tomto roce deset let na scéně. Po loňské vyprodané showcase premiéře není divu, že si pro tuto příležitost vybral pražský klub Roxy. Během této noci vystoupí na hlavní stage rekordních osm zahraničních producentů v exkluzivních back2back setech. Nebudou chybět Etherwood (na snímku), Keeno nebo Anile. Celým mejdanem provede dvorní Med School MC Ruthless.

Etherwood plakát
© facebook interpreta
Od roku 2006, kdy Tony Colman (London Elektricity) založil Med School jako sesterský a více experimentální label Hospital Recordings, se v lavicích pomyslné lékařské fakulty vystřídali studenti jako Icicle, S.P.Y, Enei, Etherwood, Keeno nebo třeba Electrosoul System. Smyslem je přinášet experimentální svobodu nevázanou na styl, tempo nebo konvence, což pravidelně podtrhuje kompilace "New Blood", od roku 2012 přejmenovaná na "Blood Pressure", která dává příležitost novým talentům a posouvá hranice drum'n'bassu tam, kde by je před pár lety málokdo čekal.

Už 15. dubna zažije Praha několik premiér. Úplně poprvé se v ČR představí britský talentovaný mladík Whiney a zároveň Keeno představí své nadcházející album "Futurist", které vyjde oficiálně 19. února. Stoprocentní line-up Med School, desáté výročí, osm progresivních producentů, jeden MC a vy. Vstupenky jsou za zvýhodněnou cenu 275 Kč k mání v Café NoD, v předprodejích na GoOut a Ticketportal pak za 285 Kč + poplatky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY