Demi Lovato je prý zlodějka. Sleigh Bells ji obvinili z krádeže jejich samplů

04.11.2015 09:28 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Aktuální řadovka Demi Lovato "Confident" (na kterou vám již brzy přineseme recenzi) zatím asi nemá takovou reputaci, jakou by si zpěvačka přála. Podle mnohých její skladby totiž nejsou zase tak moc originální, jak by se mezi poctivými interprety slušelo.

Dříve v tomto roce se fanouškům Katy Perry nelíbilo, že se Demi v singlu "Cool For The Summer" zvoleným tématem i textem o "třešňových rtech" až moc podobá hitovce "I Kissed A Girl". Ještě okatější ale byla krádež ve skladbě "Kingdom Come", která je naprosto zjevným odcizením hned tří různých hudebních motivů - "Dark Horse" zmiňované Perry, "Chandelier" Sii a "Black Widow" Iggy Azaley s Ritou Orou.

A výčet výpůjček pravděpodobně ještě nekončí. Naposledy se na adresu původnosti díla mladé hudebnice ozvali Sleigh Bells. Noise-popová dvojice na svém Twitteru poukázala na použití samplů z jejich "Infinity Guitars" a "Riot Rhytm" v bonusové skladbě "Stars". "Stalo se tak bez našeho vědomí. Vyžadujeme vysvětlení," stojí dále ve tweetu.

Kromě rozzuřených fandů bývalé Disney hvězdy se k tomu ale Demi zatím nestačila nijak vyjádřit, respektive to ještě neudělal tým jejích producentů. Inkriminovaný song si poslechněte ve videu pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY