Watermät přiveze do Roxy kvalitu labelu Spinnin' Deep

28.10.2015 19:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Když Pete Tong zvolil chytlavou skladbu "Bullit" jako Essential New Tune Of The Week, neměl asi tušení, že pouští posluchačům BBC Radio 1 Tune Of The Year současného deep houseu. Přesně tak totiž zapůsobila tato skladba na parketech po celém světě a francouzský DJ a producent Watermät se během chvíle dostal do mnoha playlistů svých slavnějších kolegů. O tom, že to nebyl producentský výstřel do tmy, svědčí následující hity "Frequency", "Portland" a "All My Love", které hrdě nesou punc vydavatelství Spinnin' Deep.

Obdivuje Prince, rád by si dal kytarové sólo se Slashem, přál by si mít kreativitu jako Daft Punk a coby malý snil o tom, jak se prohání ve skateparku s Tonym Hawkem. Nakonec zakotvil u hudby a jeho studiovými parťáky jsou nyní Moguai, TAI nebo Don Diablo, se kterým chystá společnou novinku. Myslíme si, že v Roxy této jeho životní volby rozhodně nebudeme litovat.

Watermät vystoupí 20. listopadu v pražském klubu Roxy. Vstupenky je možné zakoupit v první vlně od 199 Kč na goout.cz (cena se postupně zvýší až na 290 Kč).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY