Take That vydají reedici desky "III", krom novinek přidají i živák

29.10.2015 09:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britské trio Take That vydalo loni v listopadu studiové album s prostým názvem "III", které obsahovalo například hity "These Days" nebo "Let In The Sun". Na druhou polovinu listopadu tohoto roku je naplánována reedice, která kromě bonusů přinese i živák.

Titul s logickým názvem "III - 2015 Edition" by měl být k mání od 20. listopadu a krom základní digipackové verze čítající CD a DVD bude ke koupi i speciální sběratelská edice, kterou doplní i dvacítka exkluzivních fotografií ve formátu A3, jež byly pořízeny během letošního koncertního turné.

Na audio CD bude nejenom obsah loňské deluxky, tedy celkem patnáct songů, ale i čtyři zbrusu nové písně, které Take That natočili v průběhu minulých měsíců. Z nich zasvěcenější fandové již mohou znát song "Hey Boy", který kapela před pár dny uvedla do rádií. Pokud jste ho ještě neslyšeli, alespoň krátkou ukázku najdete pod článkem.

Zajímavější ale bude přibalené DVD. Na něm najdeme záznam kompletního koncertu z letošního vyprodaného turné, během kterého Gary, Mark a Howard od dubna do října absolvovali na padesát koncertů. Na vizuální nosič se dostal ten z 19. června, který byl jedním z deseti, které kapela odehrála v Londýně.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist. CD nabídne tyto songy: These Days, Let In The Sun, If You Want It, Lovelife, Portrait, Higher Than Higher, I Like It, Give You My Love, Freeze, Into The Wild, Flaws, Get Ready For It, Believe, Amazing, Do It All For Love, Hey Boy, Will You Be There For Me, Carry Me Home, Bird In Your Hand.
DVD: Prologue, I Like It, Love Love, Greatest Day, Get Ready For It, Hold Up A Light, Patience, The Garden (Intro), The Garden, Up All Night, Said It All, Could It Be Magic, Let In The Sun, Affirmation, The Flood, Flaws, Relight My Fire, Back For Good, Pray, Portrait, These Days, Rule The World, Shine, Never Forget.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY