Maroon 5 poprvé rekapitulují

16.10.2015 11:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Podzim je asi tím komerčně nejlepším obdobím na vydávání nových desek. A když není materiál na novou studiovku, adekvátní náhradou je výběrové album. Jednou z těch kapel, která letos sumarizuje dosavadní singlové úspěchy, jsou i američtí Maroon 5.

Z pěti doposud vydaných studiových alb, tedy desek "Songs About Jane", "It Won't Be Soon Before Long", "Hands All Over", "Overexposed" a "V" posbírali jen dvanáct svých největších hitů, které v Evropě vyjdou šestnáctý říjnový den pod prostým názvem "Singles". Pokud se domníváte, že kapela v čele s Adamem Levinem přidá i nějakou novinku, čekáte marně. Zmiňovaný titul je čistou rekapitulací posledních třinácti let.

Dodejme, že starý kontinent je posledním, kde výběrovka vyjde. V Americe kolekce vyšla již koncem září, podobně tomu bylo i na japonském trhu, kde bylo album doplněno bonusy v podobě písní "Sunday Morning" a "Won't Go Home Without You".

Evropská verze bude obsahovat tyto skladby: This Love, Payphone (featuring Wiz Khalifa), She Will Be Loved, One More Night, Moves Like Jagger (featuring Christina Aguilera), Wake Up Call, Misery, Maps, Makes Me Wonder, Animals, Daylight, Sugar.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY