Adam Lambert je v "Another Lonely Night" opět zatraceně hitový

09.10.2015 17:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když to zprvu tak nevypadalo, aktuální hit Adama Lamberta s názvem "Ghost Town" je jednou z nejúspěšnějších písní posledních měsíců. Píseň už zaznamenala pětasedmdesát milionů přehrání na Spotify, na YouTube má přes jednatřicet milionů zhlédnutí. Lambert se tak mimo jiné stal vítězem jednoho pikantního a medializovaného souboje. Videoklip stejného jména totiž zhruba ve stejnou dobu zveřejnila také Madonna, což neušlo pozornosti novinářů a fanoušků. Její video má ale o celých deset milionů zhlédnutí méně a na Spotify ztrácí na Lamberta více než padesát milionů.

Toto vítězství ale nic nemění na faktu, že prodeje desky "The Original High" by celosvětově mohly být ještě lepší. Proto zpěvák uvádí do rádií v těchto dnech další singl, kterým se dle očekávání stala píseň "Another Lonely Night". Na první poslech hitový song ve středním tempu nezapře produkci Maxe Martina a má jednoznačně našlápnuto vstříc obdobným komerčním úspěchům jako jeho předchůdce.

V tom určitě hodně napomůže i video, které k songu Adam právě zveřejnil. V něm popisuje hned několik životních osudů, především pak způsob, jakým si dotyční vydělávají své peníze a jak se vyrovnávají s každodenní rutinou. Vkusně natočený a ještě lépe sestříhaný klip má na svědomí fotograf, spisovatel a režisér Luke Gilford, který je často využíván pro tvorbu reklam těch nejprestižnějších značek. Tudíž to i s Adamem jinak než skvěle ani dopadnout nemohlo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY