Jennifer Lopez v "Ain't Your Mama" vypočítává, co všechno pro svého chlapa nebude dělat

11.04.2016 16:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Šestačtyřicetiletá Jennifer Lopez patří mezi ty zpěvačky, které se stále vzpírají svému věku a ukazují, že krásné nemusí být pouze dvacítky, ale i mnohem zralejší ženy. Stejně tak se snaží udržovat svěží i svou hudbu, většinou okořeněnou latinskoamerickými rytmy. Přesně jako v novém singlu.

Před několika dny proběhlo finále definitivně posledního ročníku soutěže American Idol, v němž byla JLo porotkyní, a tak využila chvíle a vypustila do světa novinku nazvanou "Ain't Your Mama". V něm si ve značně minimalistické produkci vyřizuje účty se svým milým, když mu říká, co vše pro něj nebude dělat (hlavně vaření a praní jí leze krkem), protože "není jeho matka". Spoluautorství a produkci měl na starosti Dr. Luke, pro něhož je to první velký singl od počátku vleklých soudních sporů s Keshou, čímž se Jennifer Lopez zařadila na zcela opačnou stranu barikády než většina jejích kolegyň.

Nehledě na to se ale písničce každopádně nedá upřít vtipný textový nápad ani chytlavost, takže sedm bodů z deseti je tak akorát. Kromě studiové verze si pod článkem můžete pustit i zmíněné vystoupení z American Idol.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY