Jennifer Lopez bude na novém albu vyprávět svůj životní příběh. Dívejte se, jak tančí na svých svatbách

12.01.2024 10:14 - Redakce | foto: Norman Jean Roy

Herečka, zpěvačka a umělkyně Jennifer Lopez, řečená JLo, se rozhodla vyprávět svůj životní příběh. Oznamuje dlouho očekávané album "This Is Me…Now" a vypouští ven singl "Can’t Get Enough". A pozor, to je jen začátek vyprávění jejího života.

Album "This Is Me…Now" vyjde 16. února 2024 a spolu s ním potěší svoje fanoušky i speciálním hudebním snímkem "This Is Me…Now: A Love Story", ve kterém vyloží příběh osudové lásky svého života se svým stávajícím partnerem Benem Affleckem. Unikátní hudebně-vizuální zážitek bude mít streamingovou premiéru na Amazon Prime Video rovněž 16. února.

Právě vychází singl a videoklip "Can’t Get Enough" od filmového režiséra Davea Meyerse na YouTube, MTV a plátnech na newyorském Times Square. Zároveň startuje předprodej fyzických nosičů "This Is Me…Now", kterým Jennifer věnovala velkou osobní péči.

Album vychází ve speciálních a limitovaných edicích. Novou hudbu nalezneme na deluxe CD s ohromujícím čtyřicetistránkovým bookletem s exkluzivním fotkami, včetně polaroidových. Základní vinyl vychází v nejoblíbenější barvě JLo, zelené, a následuje ho osm exkluzivních barevných verzí. JLovers, jak se přezdívá jejím fanouškům, budou mít možnost získat speciální verzi pouze na webu onthejlo.com s unikáním přebalem. Předobjednávky všech produktů jsou možné zde.

"This Is Me…Now" je příběh Jennifer Lopez jejími vlastními slovy. S nebývalou syrovostí, zranitelností a spalující upřímností stvořila Jennifer mocnou a procítěnou ódu na svou životní pouť sebeuzdravování a nehynoucí víry v pohádkové konce.

Album nabízí bohatou paletu zvuků a emocí a ladně mísí prvky popu, r'n'b a hip hopu a tvoří celkově ultimativní žánrovou fúzi. Textově se pouští do vrcholů i pádů svého života, lásek a vztahů s drsnou upřímností. Na introspektivní cestě odhaluje ryzí příběh růstu, tvrdé práce a odolnosti a spásnou sílu sebeúcty. Svůj specifický vokál vplétá do uhrančivých melodií, aby servírovala hlubokomyslný hudební prožitek.

Album tvořila v letech 2022 a 2023 ve svém domě v Los Angeles a stvořila klenot, který jde daleko za hranice konvenční hudby. Na albu spolupracovala s hvězdnými producenty jako Rogét Chahayed, Angel Lopez a Jeff "Gitty" Gitelman. Další jména stojící za albem jsou HitBoy, Tay Kieth, Yeti Beats, Carter Lang, Kim "Kaydence" Krysiuk, Jason Derulo a Brandon Riester.

V průběhu tvorby se z nahrávání alba vyklubal i fenomenální hudební prožitek, který bude mít video podobu. Další důkaz jedinečnosti talentu, který v sobě Jennifer Lopez nosí. Zima a jaro 2024 se ponese jednoznačně v duchu JLo. Takový projekt ještě svět nespatřil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY