Tomi se Snoop Doggem v "Say Say Say" nenabízejí nic zajímavého

13.10.2015 14:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už zhruba rok nás slovenský zpěvák Tomi (aka Tomi Popovič) láká na nový singl, který natočil se slavným americkým rapperem Snoop Doggem. Po téměř dvanácti měsících od okamžiku, kdy materiál pro klip k písni "Say Say Say" v Los Angeles vznikl, si nyní video konečně můžeme vychutnat.

Snoop Dogg je velkou hvězdou, a tak má i své manýry. Jak si Tomi krátce po návratu z Ameriky pro slovenská média posteskl, rapper mu dvakrát termín těsně před natáčením zrušil (a slovenský zpěvák za každé zrušení zaplatil zhruba deset tisíc eur), napotřetí to ale nakonec vyšlo.

Otázkou zůstává, zda právě singl "Say Say Say" potřeboval hostování Snoop Dogga a musel se natáčet v Americe. Píseň totiž není nikterak výjimečná (takový ten klasický disco-funky song, co neurazí, nenadchne a po jeho poslechu nezůstává mnoho emocí) a klip se pouze snaží vyvolat dojem amerického snu (luxusní auta, krásná dívka, procházka po pláži a nejdražších ulicích L.A.).

Tomi sice umí dobře zpívat, taky vcelku zvládá napsat chytlavé písně, ale jeho osobě chybí to přirozené charisma, které ze zpěváka dělá hvězdu ještě předtím, než otevře ústa. Může se nás tedy pokoušet balamutit snobským americkým životem a siláckými gesty, jeho snaha však prozatím zůstává někde na půli cesty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY