Kryštof vydají reedici výběrovky "Poločas". Tentokrát bude i vinyl

01.10.2015 08:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Kryštof je aktuálně bezesporu nejúspěšnější českou kapelou. Není tak divu, že i ona se vrhla na reedice. V nejbližší době se můžeme těšit na opětovné vydání jejich výběrovky "Poločas".

Album jejich největších hitů bude na předvánočním trhu poprvé k dispozici na dvojvinylu a zároveň v nové verzi i na CD. Oproti prvnímu vydání z roku 2007 bude doplněno i o několik zajímavých bonusů. Na CDčku bude bohatší o čtyři skladby, na vinylu dokonce o pět písní.

K patnácti hitům z let 2001 až 2007 přibudou polské verze písniček "Lolita", "Ženy", "Cosmo$hop" a "Obchodník s deštěm", vinyl nabídne navíc i předělávku skladby "Dveře do pokoje", která původně pochází od skupiny Mňága a Žďorp a Kryštof ji před lety natočili pro projekt "Dáreček".

Kompletní tracklist alba "Poločas" tak bude pro rok 2015 vypadat následovně: Plán, Iluze, Atentát, Lolita, Cosmo$hop, Ženy, Obchodník s deštěm, Tramvaje, poHádkách, Srdce, Zrcadlení, Vodné Stočné, Rubikon, Svědomí, Chmýří, Lolita z Polska, Kobiety, Cosmo$trend, Zaklinacz deszczu, Dveře do pokoje (pouze na 2LP).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY