Kygo nabízí v klipu k "Here For You" trochu erotiky a vzrušení

01.10.2015 10:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

DJe a producenta Kyga před rokem ještě nikdo pořádně neznal. Stačily ale dva hity ("Firestone" a "Stole The Show") a čtyřiadvacetiletý Nor aktuálně patří k nejpopulárnějším zástupcům hudebního stylu tropical house, který poslední měsíce v klubech šlape na paty klasickému EDM. Kygo tak chrlí jeden song za druhým a kromě toho stíhá i remixovat (v poslední době například krajany A-ha nebo kapelu Of Monsters And Men). Na aktuální singl, ke kterému právě představil videoklip, si pozval britskou zpěvačku Ellu Henderson.

Jejich společná píseň "Here For You" již slušně boduje v evropských prodejních hitparádách. Nejlépe zatím doma v Norsku, ale ve stovce mezi digitály ji můžeme najít taktéž v české i slovenské IFPI. Klip k písni vznikl v Palm Springs a jeho režie se ujal filmař Michael Maxxis, který se živí hlavně tvorbou reklam a videí pro alternativní kapely a umělce.

V případě Kyga se nechal inspirovat náladou songu, který považuje za velmi sexy. Své pocity tak promítl do čtyřminutové party, která je plná krásných modelek a pohledných mužů, jež večírek postupem času promění ve velké orgie. Ty jsou v klipu bohudík prezentovány decentně, v náznacích, a klip tak nezabředne do plytkého kýče.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY