Rhapsody Of Fire potěší milovníky symfonického metalu novinkou

29.09.2015 10:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Italská symfonická metalová formace Rhapsody Of Fire o sobě nedala už dva roky vědět. Hned zkraje příštího roku to ale hodlá napravit vydáním očekávané studiové desky "Into The Legend". Ta se na pultech objeví během ledna.

"Po dvou letech intenzivní práce, které se skládaly hlavně z komponování a aranžování nového materiálu, a po dalších sedmi měsících strávených ve čtyřech různých studiích se tato megalomanská produkce blíží konečně ke konci. Nyní pracujeme na mixu a procházíme tisíce pořízených nahrávek, abychom z nich vybrali pětašedesát minut materiálu, jenž se objeví na CD. Chtěli bychom pak představit album se všemi elementy typickými pro naši kapelu, zahalenými do moderního hávu. Můžete se těšit na dílo, které nemá na současné scéně obdoby!" prozradil klávesák Alex Staropoli.

Připomeňme, že poslední deska Rhapsody Of Fire "Dark Wings of Steel" vyšla v roce 2013. Téhož roku se fanoušci dočkali i živáku "Live - From Chaos To Eternity", který vyšel hned v několika verzích - na dvou CD a jako limitovaný set tří vinylů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY