JXL si vzal do parády Natalii Imbruglia

22.07.2002 08:01 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Natalie Imbruglia - White Lilies Island
© facebook interpreta
Kdo by si pomyslel, že se neoficiální hymnou fotbalového mistrovství světa nakonec stane skladba pár desítek let mrtvého umělce. A přesto se tak stalo. Remix písně "Little Less Conversation" však nepřipomněl pouze hvězdu Elvise Presleyho, ale do velkého hudebního světa pomohl také remixérovi Junkie XL (JXL).

Nově se tak tento umělec podílel na aktuálním singlu zpěvačky Natalie Imbruglia, která ho vydává dnes, tedy 22. července pod názvem "Beauty On Fire". Na vrcholu britské hitparády se přitom stále ještě drží zmiňovaná "Little Less Conversation" a spolu s ní slaví úspěchy i firma Nike, v jejíž reklamě se nová verze skladby objevila poprvé. V reklamě ovšem uvidíme i Natalii Imbruglia. Ta totiž poté, co absolvovala svůj herecký part po boku Rowana Atkinsona a Johna Malkoviche v celovečerním filmu "Johnny English", oficiálně potvrdila, že se stala novou tváří kosmetické firmy L'Oreal v její letní reklamní kampani.

Videoklip k singlu "Beauty On Fire" natáčela sympatická australanka na Bahamách a pokud se na něj chcete podívat už teď, klikněte třeba sem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY