Devět kapel na pěti pódiích. To je narozeninový dárek pro fanoušky Roxy

14.09.2015 09:45 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ve třetím dni narozeninových oslav (21. října 2015) uvidíte to nejlepší z české hudební scény. Stejně jako minulý rok se prostory Roxy a NoD propojí. V tento večer přetaví budovu na Dlouhé 33 v jeden tepající celek. Vyroste tu pět rozdílných pódií, které se otevřou hudebním fanouškům opět zdarma. Pět scén, devět kapel, jeden dům. Hlavní stage v klubu Roxy ovládne Vladimir 518 a nebude na to sám, slyšet ho s živou kapelou totiž můžete jen výjimečně. Vložte kočku pokřtí novou live kazetu, takže walkmany s sebou.

BE 23 plakát
© facebook interpreta
V chill outu určitě nebude žádný chill. Celý prostor naruby obrátí screamo-elektronická partička Gagarin. Opět uvítáme Peter Pan Complex, jejichž kytarovka už je naprosto dospělá. Největší proměnou projde foyer Roxy, které se každoročně pro tento den mění v unikátní scénu. Kittchen naservíruje čerstvě uvařené album "Kontakt". Vystoupí i Black Lion nejen proto, že Vegy nesmí chybět.

Manon i Apollinaire do divadla patří. A stejně tak i superkapely. Proto na hlavní Teatro stage v NoD uvidíte Manon Meurt a Apollinaire. Videogalerii rozpohybují Noisy Pots jedinečnou směsí plastových kýblů, vibrafonů a basů. Barák bude zase plný lidí, a kdo byl minulý rok, tak ví, že to zase bude legendární. Tato akce je už tradičně narozeninovým dárkem pro fanoušky Roxy/NoD a celý večer bude vše na správném místě, zdarma a pro všechny.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY