Nová verze hitu "Sometimes" od Erasure zní téměř jako originál

12.09.2015 08:53 - Jaromír Koc | foto: Mute Records

Je to jen pár dní, co britské duo Erasure odkrylo své plány vážící se k oslavě třiceti let od vydání jejich debutového singlu, a už jsou tu kompletní údaje včetně představení nové verze velkého hitu "Sometimes".

Avizovaný výběr s názvem "Always - The Very Best Of Erasure" bude k mání od třicátého říjnového dne ve dvou formátech. Jednodisková verze bude obsahovat devatenáct hitů kapely, které doplní zmiňovaný remake singlu "Sometimes", jenž si vzal na bedra David Wrench. Ten na písni provedl opravdu jen decentní úpravy, každý tón pěkně vyčistil a přidal i pár jemných efektů. Songu tak ponechal původní náladu i zvuk osmdesátých let, což si můžete ověřit pod článkem.

Pokud budete chtít s Erasure slavit důkladněji, doporučuje výběr zakoupit v rozšířené trojdiskové edici. Dvě další CD bude tvořit třiadvacet remixů, na kterých se podílel například Moby, The Grid, Tin Tin Out, BBE nebo Mark Pichiotti. Ve čtyřech případech půjde navíc o zbrusu nové kousky, které vznikly speciálně pro tuto kompilaci.

Vzhledem k tomu, že u nás titul "Always - The Very Best Of Erasure" bude k mání jen v distribuci, doporučujeme si ho předobjednat například zde, kde navíc najdete i kompletní tracklist.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY