Dave Gahan a Soulsavers vydají v říjnu nové album a vyjedou s ním na minuturné

14.09.2015 08:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O tom, že duo Soulsavers natáčí nové album, se mluví už několik měsíců. A že se na desce opět objeví i Dave Gahan z Depeche Mode, bylo vlastně jasné už po úspěchu jejich první spolupráce na desce "The Light The Dead Sea". Nyní už je konečně známo, kdy se výsledku dočkáme a co nás vlastně všechno čeká.

Soulsavers - Angels & Ghosts
© facebook interpreta
Nové album projektu Dave Gahan & Soulsavers vyjde 23. října a ponese název "Angels & Ghosts". Obsahem bude devět skladeb, mezi kterými aktuálně hraje prim krásně temná píseň "All Of This And Nothing", která byla před pár dny představena veřejnosti. Song zaznamenal velmi pozitivní přijetí nejen fanoušků, ale také mnoha hudebních ředitelů předních světových rádií, kteří píseň okamžitě nasadili i do svých playlistů.

Ještě před vydání alba "Ghosts & Angels" se Soulsavers s Gahanem vydají konečně i na malé turné, během kterého absolvují pouze šest koncertů. Mezi zastávkami bude například Paříž, Londýn nebo New York a velmi potěšující je, že i čeští fanoušci to na jeden z koncertů nebudou mít daleko. Ten se uskuteční 30. října u našich německých sousedů v Berlíně. Předprodej na show v tamějším Tempodromu začne již 18. září.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist desky: Shine, You Owe Me, Tempted, All Of This And Nothing, One Thing, Don’t Cry, Lately, The Last Time, My Sun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY