Selena Gomez zveřejnila informace o novém albu, na které láká písní "Same Old Love"

14.09.2015 10:43 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Pilotní singl "Good For You" z nadcházející desky Seleny Gomez si už nejspíš většího úspěchu neužije, a tak se nám z novinkové nahrávky dostává druhá ochutnávka.

O produkci písně s názvem "Same Old Love" se postarala osvědčená dvojka Stargate a Benny Blanco, textu se kromě této Američanky ujala i Charli XCX, jejíž rukopis je na skladbě znát, pozornější posluchač jistě postřehne i její vokály, které lze zaslechnout v refrénu. Díky opakující se klavírní lince se singl stává snadno zapamatovatelnou záležitostí, ke konci však ale určitě mohl alespoň trochu gradovat.

Selena Gomez - Revival
© facebook interpreta
Nyní trocha informací o novém albu - jmenovat se bude "Revival" a u nás se bude prodávat ve dvou edicích. První, bez bonusů, nabídne jedenáct písniček s názvy Revival, Kill Em With Kindness, Hands To Myself, Same Old Love, Sober, Good For You, Camouflage, Me & the Rhythm, Survivors, Body Heat a Rise. Deluxe edice nabídne o tři skladby navíc, jsou to Me & My Girls, Nobody a Perfect. Pokud patříte mezi zpěvaččiny velké fanoušky, můžete si v jejím oficiálním internetovém obchodě objednat i vlastnoručně podepsanou limitovanou edici.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY