Ellie Goulding vydá v listopadu novou desku

17.09.2015 10:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zpěvačka Ellie Goulding je zpět. Poslední dny na svých sociálních sítích sdílela nové propagační fotografie, probíhalo i jakési odpočítávání a dnes (17. září) je to konečně venku. Již začátkem listopadu Ellie vydá nové studiové album.

Britská kráska má na svém kontě prozatím dvě úspěšné desky, třetí s názvem "Delirium" přidá 6. listopadu. Základní verze její novinky bude obsahovat včetně intra a nedávného velkého filmového hitu "Love Me Like You Do" šestnáct písní, deluxe verze dalších šest kousků navíc. Jak Ellie dodává, část jejího já považuje album za experiment, neb se snažila natočit čistě popovou desku.

V tom jí byl velmi nápomocný i producentský tým, ve kterém nechyběl Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic, Klas Ahlund nebo Guy Lawrence z dua Disclosure. O texty se postarala sama Ellie, pomocnou ruku jí opět nabídl dlouholetý spolupracovník Jim Eliot. Dnes ráno měl v britských rádiích světovou premiéru i pilotní singl "On My Mind", za kterým stojí zmiňovaný Kurstin. Ještě během dnešního dne bude song rozeslán do všech evropských rádií, tudíž i do těch českých. Prozatím je k dispozici malá ukázka pod článkem.

Zpěvačka již zveřejnila i kompletní tracklist. Vypadat bude takto: Intro (Delirium), Aftertaste, Something In The Way You Move, Keep On Dancin', On My Mind, Around U, Codes, Holding On For Life, Love Me Like You Do, Don't Need Nobody, Don't Panic, We Can't Move To This, Army, Lost And Found, Devotion, Scream It Out + deluxe bonus tracks: The Greatest, I Do What I Love, Paradise, Winner, Heal, Outside.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY