Slza se singlem "Katarze" vplouvá do klidného "Přístavu"

05.09.2015 16:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Fungovalo to u kapely Jelen, jejich písničky "Co bylo dál?" a seriálu "Všechny moje lásky", proč by to tedy nemělo zabrat i u formace Slza. Ta svůj v pořadí třetí singl "Katarze" poskytla do nového seriálu televize Prima "Přístav", takže i kdyby se ho nechytili rádioví dramaturgové, často slýchat ho bude spousta lidí i tak.

Na rozdíl od prvního tanečního hitu "Lhůta záruční" a naopak stejně jako u singlové dvojky "Celibát" se novinka nese v pomalém tempu, které prořízne silný refrén. I když se stále jedná o profesionálně zprodukovanou a nahranou píseň, kdo ví, jak dopadne celá deska, která se do obchodů dostane 6. listopadu. Snad bude obsahovat více hybnějších skladeb a ty pomalejší budou v menšině, protože ty dvě prozatím zveřejněné jsou z velmi stejného těsta a ve výsledku až zaměnitelné.

Za velké pozitivum jejich tvorby jde ale brát fakt, že slovník dětí a mládeže obohacují o jinak ne zrovna často používaná slova. Přece jen celibát či katarze mají v jejich slovní zásobě určitě menší frekvenci používaní než třeba ty vole...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY