Armin van Buuren nečekaně ohlásil nové album, vydá ho již koncem října

04.09.2015 12:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jeden z nejúspěšnějších DJů světa, (kdysi hlavně) tranceový mág Armin van Buuren, naprosto nečekaně oznámil vydání nového autorského alba. Jeho šestý studiový kousek v diskografii vyjde již koncem října.

Armin van Buuren - Embrace
© facebook interpreta
Osmatřicetiletý Holanďan nástupce více než dva roky staré desky "Intense" pojmenoval "Embrace" a ke koupi bude digitálně i fyzicky od 29. října. Jak během své rádiové show "A State Of Trance" Armin uvedl, na novince pracoval v naprostém utajení dva roky a snažil se při její tvorbě využít a do nových písní zakomponovat co možná nejvíce hudebních nástrojů, které do songů následně zapracoval podle svých představ.

DJ prozatím představil obal nového alba (viz foto) a s velkou hrdostí dodal, že na veškerých propagačních fotografiích včetně přebalu spolupracoval s uznávaným Antonem Corbijnem. Ten je mezi fotografy a režiséry velkým pojmem a jeho služeb v minulosti využívali například i U2, Depeche Mode nebo David Bowie.

Pilotním singlem z desky "Embrace" je song s Mr. Probzem pojmenovaný "Another You", který Armin představil na konci jara. Už za týden se ale můžeme těšit na světovou premiéru dalšího oficiálního singlu z Arminovy albové novinky, která tradičně poprvé zazní v jeho oblíbené rádiové show.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY