Vítěz druhé řady SuperStar Vlasta Horváth ukazuje v novém videu "Kousek mýho já"

26.08.2015 11:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vlasta Horváth není v žádném případě tolik na očích jako jeho vítězná předchůdkyně v SuperStar Aneta Langerová, ale nedá se říci, že by profesně spal na vavřínech. Loni vydal album "To máte znát" a už třetí píseň z něj opatřil videoklipem.

Po skladbách "To máme znát" a "Téma lásky" se dostalo na baladu "Kousek mýho já". Výběr této skladby jako třetího videoklipu je pro Horvátha velice osobní. Inspirací k jejímu napsání bylo totiž narození jeho první dcery Lindy. Natáčelo se v poetickém prostředí areálu zámku Loučeň, přesněji v Domečku knížete Alexandra, čímž tvůrci dokreslili romantické téma skladby. Žena (česká modelka s exotickým jménem Paola Panizza) oznamuje svému partnerovi šťastnou zprávu o tom, že bude otcem. Režie videoklipu se ujal Allan Šubert, který s Vlastou Horváthem spolupracuje již delší dobu.

"S Allanem Šubertem jsem spolupracoval již na videoklipech 'To máme znát' a 'Téma lásky'. Má moji důvěru, a proto jsem výběr lokace i obsazení nechal plně v jeho kompetenci. S výsledkem jsem naprosto spokojen, v klipu je přesně to, co jsem chtěl jeho prostřednictvím sdělit," komentuje výsledek společné práce zpěvák.

Horváth má silný, znělý hlas. Nedal se cestou laciného poskakování v muzikálech, nemá za sebou silný management, ale píše si vlastní písničky, které jsou hodně osobní a niterné. Klip působí hodně skromně, neobsahuje žádné dramatické scény, pouze pár záběrů, pár střihů. Čím méně má v sobě hitovosti a určitého prvoplánového tahu na branku, tím více mu člověk může věřit.

Veškeré informace o Horváthových koncertech i jiných (ne)hudebních aktivitách zájemci naleznou na jeho facebooku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY