Robin Thicke hlásí návrat. V "Back Together" mu vypomohla Nicki Minaj

21.08.2015 13:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to jsou více než dva roky, co celý svět podlehl hitu "Blurred Lines", pod kterým byl krom Pharrella podepsán i Robin Thicke. I když se tento osmatřicetiletý rodák z Los Angeles následně snažil znovu zabodovat, žádná píseň už velkých úspěchů nedosáhla a i loňské album "Paula", kterým se snažil zachránit svoji manželskou krizi, fanoušci spíše ignorovali.

Letošní rok by ale měl všechno změnit. Na podzim totiž hodlá Thicke vydat svoji novou, v pořadí již osmou desku, kterou pojmenoval "Morning Sun". Její úspěch bude hodně postaven na dobře zvoleném výběru producentů, ale i hostů. Aktuálně Robinovy nadcházející aktivity v rádiích prezentuje singl "Back Together", do kterého si pozval kolegyni Nicki Minaj.

Song zaujme retro soundem a můžeme v něm vnímat i trochu funky. Pro rádia je tedy jako stvořený, i když mu (minimálně v refrénu) chybí pořádné koule. Bohužel obdobně nedotažené je i video. Thicke a jeho tým se snaží vyvolat summer-sun-fun atmosféru, ale neb klip asi musel vzniknout během jednoho dne, moc všem zúčastněným nevyšlo ani počasí a ani celkový scénář vizuálu bohužel nedopadl tak, abychom měli potřebu se na video dívat znovu a znovu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY