Azealia Banks je opět bez labelu. Kvůli staré smlouvě zatím nemůže vydávat ani novou hudbu

11.08.2015 08:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Když to už vypadalo, že je bouře zahnána a Azealia Banks úspěšně zakotvená ve společnosti, která jí po letech odkladů a přetahování mezi labely vydala debut, zase se vše vrací do starých kolejí. Čtyřiadvacetiletá rapperka totiž z nekonkretizovaných důvodů opouští stávající Prospect Park.

Podle dosavadní smlouvy ovšem nemůže až do března příštího roku vydat ani žádný nový materiál."Opravdu nemám šťastnou ruku při výběru obchodních partnerů. Prospect Park se mnou už nechce nadále spolupracovat, ALE drží mě pod smlouvou až do března 2016. Takže... do té doby nevyjde žádná nová hudba. Omlouvám se, lidi. Tak moc jsem chtěla svůj debut dostat ven, že jsem podepsala kontrakt se špatnou společností," píše interpretka v sérii několika tweetů.

Už dříve v minulém měsíci se přitom nechala slyšet, že v plánu má udělat "super duper nahrávku, v disney stylu, ale mnohem chytřejší" a ráda by se upsala perspektivnímu labelu, který ji bude pokud možno co nejméně omezovat.

Díky úspěchu prvotiny "Broken With Expensive Taste" by bylo k podivu, kdyby se nikdo nový nenašel. Pokud však mladá hudebnice neubere trochu páry v kontaktu se svými spolupracovníky, nejspíše nás čekají další dlouhé měsíce twitterových výpadů, odkladů a jiných interních machinací.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY