Gabrielle Aplin ve "Sweet Nothing" tančí do rytmu svítících bubnů

11.08.2015 15:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O britské zpěvačce Gabrielle Aplin nebylo nějakou dobu slyšet. Po úspěchu coververze velkého hitu Frankie Goes To Hollywood s názvem "The Power Of Love", díky kterému se dostala i na první příčku britské singlové hitparády, vydala v roce 2013 své debutové album "English Rain". Jeho slušné prodeje podpořila i čtyřmi dalšími singly, pak se ale pozvolna stáhla do ústraní. Ale jen zdánlivě, potřebovala totiž klid a čas na psaní nových písní.

Výsledkem více než roční intenzivní práce bude nová deska pojmenovaná "Light Up The Dark", která bude k mání již v druhé polovině září. Její vydání zpěvačka ohlásila před časem titulní písní, kterou zároveň nabídla k bezplatnému stažení. Nyní posílá další song, který je určen už nejen pro potěšení fanoušků, ale i pro boj v rádiovém éteru.

Už po prvních tónech je jasné, že máme co do činění s hitovkou. Gabrielle se v novince "Sweet Nothing" prezentuje trošku syrovějším soundem než doposud, ten ale k dravosti tohoto songu perfektně sedí. Chytlavý refrén, u kterého si prostě nemůžete nezačít podupávat do rytmu, to celé korunuje a vcelku nenáročné, leč nápadité a na jeden záběr natočené video plné bubeníků a jejich blikajícího náčiní jen potvrzují, že o Gabrielle Aplin v následujících měsících opět hodně často uslyšíme.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY