Nová deska Ellie Goulding je více než blízko

09.08.2015 08:29 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Již přes rok Ellie Goulding nevydala vlastní materiál, i přesto sklízí úspěchy. Od příspěvku k soundtracku k filmu "Divergence" přes druhou spolupráci s Calvinem Harrisem "Outside" až k poslednímu megahitu "Love Me Like You Do" opět pro filmový soundtrack, tentokrát k "Padesáti odstínům šedi". Také tu máme nejnovější "Powerful", kde pomohla skupině Major Lazer... Už je akorát tak čas uzmout si úspěch jenom pro sebe, že?

O novém albu britská zpěvačka před necelými dvěma týdny na svém instagramovém účtu prohlásila: "Práce na nejnovější desce byla složitá i děsivá z mnoha důvodů. Ale byl to také ohromný zážitek. Je tvořená nejen s nejtalentovanějšími lidmi, které znám, ale zároveň i s těmi nejlepšími. Brzy se s vámi o novou hudbu budu schopna podělit."

Před několika dny její label v rádiu oznámil, že se první singl z nahrávky bude jmenovat "On My Mind" a jeho premiéra nastane během příštích týdnů. Indicie o tom, jestli Ellie bude pokračovat na vlně předchozího alba "Halcyon Days", nebo nás překvapí novým zvukem, nejsou žádné. Nezbývá než napjatě čekat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY