Havana Brown je v "Battle Cry" za žhavou pistolnici

04.08.2015 13:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když v našich končinách australská zpěvačka a DJka Havana Brown mnoho úspěchu doposud nezaznamenala, na svém kontě má už téměř dvacítku singlů a doma opravdu platí za velkou hvězdu. Spolupracovala s Pitbullem a R3habem, na koncertní šňůry si jí vybrala Rihanna, Enrique Iglesias, Bruno Mars nebo Britney Spears. Čekání na debutové album, na kterém již více než dva roky pracuje, se nyní rozhodla fanouškům zkrátit novinkovým singlem "Battle Cry".

Na něj si pozvala americkou zpěvačku a skladatelku Bebe Rexhu, která se podílela i na celém songu. Ten se nese ve středním tempu, díky čemuž by mohl mít jednodušší vstup do rádiového éteru. I přesto, že jde ale o relativně chytlavou popovou píseň, na které se Havana představuje v úplně jiné poloze, než doposud, nepřináší po hudební stránce mnoho nového.

Hlavní důraz byl tedy kladen především na vizuál. S ním si Havana opravdu vyhrála a zároveň si splnila i sen. Natáčela jej ve slavné lokaci Pioneertownu, malého městečka s třemi stovkami obyvatel, kde vznikly první westernové filmy a natáčely se úspěšné televizní pořady. Sama se ujala hlavní role a stala se alespoň na chvíli drsnou pistolnicí, které žádný muž neodolá. Klip patří rozhodně mezi ty lepší, co v poslední době vznikly a pohled na spoře oděnou zpěvačku taky určitě nikoho nepohorší.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY