John Newman vydá nové album v polovině října, známe již i podrobnosti

28.07.2015 09:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

John Newman - Revolve
© facebook interpreta
Díky aktuálnímu singlu "Come And Get It" je již nějakou dobu jasné, že John Newman v letošním roce vydá nástupce svého úspěšného debutu "Tribute". Nyní je o jeho druhé řadovce konečně známa většina informací.

Na úspěch debutu, za který John Newman sklidil doma v Anglii nejen velkou pochvalu ze strany odborné kritiky, ale hlavně i platinové ocenění za více než tři sta tisíc prodaných kusů, naváže již šestnáctý říjnový den. Deska, kterou zpěvák natočil v Miami, Los Angeles a Londýně, dostala název "Revolve" a na její obal se můžete podívat vlevo. Na základní verzi najdete jedenáct písní, pokud šáhnete po její deluxe formě, budete si moci vychutnat tři další skladby.

Novou desku si fandové již mohou předobjednat na iTunes, pokud tak učiní, získají okamžitě ke stažení song "Lights Down". Ten přikládáme k poslechu pod článkem. Pro úplnost ještě dodáváme tracklist: Revolve (featuring Idris Elba), All My Heart, Something Special, Lights Down, Come And Get It, Never Give It Up, Tiring Game (featuring Charlie Wilson), Give You My Love, I'm Not Your Man, Killing Me, We All Get Lonely + deluxe bonus tracks: Blame (Calvin Harris featuring John Newman), Call It Off, The Past.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY